uz mam po zakroku 8dni:(
ja dva tyždne ☹ ,želám vela síl 😉
Ja dva týždne, dosť silno, museli mi dať antibiotiká... a potom už bolo dobre... a do 3 mesiacov krásne tehotenstvo, určite to vyjde aj vám, všetko dobré prajem
ja dva tyzdne bez ATB a druhe tehotenstvo sa zdarilo 9 mesiacov po missis ab sice rizikove poctivo odlezane ale krasne dievcatko je na svete uz 3 rocky....drzim palceky aby si to zvladla
sucitim s tebou, ja som krvacala asi dva - tri dni, potom som uz len trosku spinila asi tri - styri dni, viac nie.
ja asi 10 dní a po 28 dnoch mi prišla pravidelne mrcha. no nezúfaj, par mesiačikov (odporúčam min.3) a môžeš otehotnieť znova 🙂 ja som ani nechcela a mesiac po tom som bola znova tehotna, takže som prvé štyri mesiace sporadicky krvacala, keďže maternica ešte nebola "fit"
5 dni miernou intenzitou
skoro ako cez 600nedelie... 5-6tyzdnov, nebolo to krvacanie, ale take spinenie... na dva dni preslo, potom znova a tak... a potom prisla mrcha a potom este dve a potom uz nie 😉
drzim palce 😉
ja tiež okolo dvoch týždňov
ja som nekrvacala uz po odchode z nemocnice, bola som tam len par hodin. presne o mesiac som dostala mrchu, normalnu, ani silnu, ani slabu a odtvedy v pohode pravidelna mrcha 🙂
cca 10 -12 dni a do neceleho mesiaca dosiel menzes - dost silny a velmi bolestivy
3dni a velmi slabunko. potom som o dva tyzdne dostala mrchu, ktora bola upne normalna ako predtym
Asi 3-4 dni
Ja som nekrvácala takmer vôbec, len slabé špinenie prvé 2-3 dni. Potom prišla prvá ms približne o mesiac a o 4 mesiace sa nám zadarilo znovu a je z toho dcérka. Držím palce 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mrzí ma čo sa ti stalo ja si 12dní....drž sa prajem vela síl ☹