Ahojte,rada by som vedela,co vsetko by mi mali dat v nemocnici,po odumreti dietatka v 28 tyzdni,kedze mi po mesiaci pani povedala,ze tam ma genetiku.Neviem ci je to vsetko alebo ci je v tom aj pitevna sprava?dakujem za odpovede
ahoj mne tiež v 24tt a placenta a babo šli na histologiu - vysledky boli z placenty, pup. šnury a babatka...držim ti palce prajem vela sil a skore uzdravenie...neboj pridu krajšie dni 😉
ak je to možné, skúste si dať zistiť výsledky na prítomnosť železa v tkanivách, my sme tak prišli na príčinu úmrtia našej dcérky 7 týždňov po narodení, diagnóza znela Neonatálna hemochromatóza. Ide o veľmi zriedkavé ochorenie, ktorého výskyt ale môže byť oveľa častejší keďže málokedy sa odhalí (jeho symptómy vedú lekárov k množstvu iných diagnóz) Ochorenie spôsobuje poškodenie pečene dieťatka a to sa práve prejaví vysokým obsahom železa v tkanivách (napr. srdce, pankreas). Toto ochorenie, ak sa o ňom vie, spôsobuje práve aj potraty vo vyšších štádiách tehotestva, predčasné pôrody, "zmiznutie" plodovej vody...
Ak sa zistí, že skutočne išlo o NH, je na 90% isté, že sa to pri ďalšom tehotenstve bude opakovať. V takom prípade ale existuje liečba, ktorá tomu účinne zabráni.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.