Ahojte....sestre 8 dni meskala menstruacia...dostala so strasnymi bolestami, bola u nej az sanitka..ma sa hlasit u gynekologa, ktory jej nedviha...idem za nou, ma male dietatko, myslite si, ak jej kupim tehotensky test, este by ukazal pripadnu tehotnost ak krvacat / menstruovat zacala vcera? Ci je to zbytocne....opakujem..k lekarovi pojdeme na aute, pripadne k zastupujucemu..dakujem za info
A sono vyzeralo ako? Ak je to male vo vajecniku, tak moze krvacat strasne aj dnes...
@anjelicek26 ziadne sono jej nerobili zatial.. skoro rano.len prisla sanitka lebo od bolesti az odpadla...krvaca tiez dost vela...ale ona ma problemy odmalicka s bolestivou menstruaciou, avsak dnes povedala, ze to kludne moze prirovnat k porodnym bolestiam, ktore mala poslednu hodinu pred vytlacenim dietatka...chuda...
@anjelicek26 este dodam, ze tehotna by nemala byt, ale viete...mozne je vsetko..
No neviem, aj keby nie tehotna, mohla jej prasknut krvna cysta, to je strasne bolest...mna operovali este tu noc... nech ide okamzite k lekarovi...
@anjelicek26 dobre dakujeme...ale teraz napriklad jej je omnoho lepsie...da sa dokopy a pojdeme
test moze ukazat zvyskove HCG este dlho
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Môže ukázať pozitivitu aj nemusí.