Ahojte dnes sa zopakoval znamy scenar kedze mam pco a manzel horsiu morfologiu skusili sme ivf z prveho cyklu 2x potrat v 5 tt ..dnes z druheho cyklu jedno jedine embryo v 6 tt znova. Genetika ok hematologia leiden syndrom.pichalq som.fraxiparin neviem kde je chyba ze vzdy tak skoro odide ..😔
@sendy1993 mnoho ludom pomoze prave repro imuno. Je to drahsie vysetrenie, robia ho len na malo miestach, ale odporucam. My sme boli v NR. Nam to sice problem nevyriesilo, ale dozvedela som sa dalsie dolezitw veci. Tiez mam za sebou 3x spontanny potrat v skorom štadiu ako ty, ale po prirodzenom otehotneni.
@sendy1993 je mi to velmi luto co sa stalo😭😭😭podla mna geneticka chyba v embryach... ani samotne metody na vyber vhodnych spermii nezarucia ze su na 100% zdrave. Mali ste vysetrovane embrya pred vkladom?
Urcite doplnit reprodukcnu imunologiu
@sendy1993 zistuje sa viacero hodnôt. Ja som na vlastnú past obiehala vyšetrenia, lebo môj doktor povedal že 2 skore potraty neriešia, že až po 3 zisťujú (haha no a potom na psychiatriu so mnou rovno) ale k veci. Mne vysli zvýšené embryotoxicke cytokiny. Teda moje telo neprimerane zareagovalo a snaží sa vypudit embryjko z tela. Pri pozitvnom teste mi nasadili liečbu (tabletky, berie sa medrol) a teraz ťaháme 33 tt. Skúste určite si dat vysetrit aj toto. Držím vam palce ✊
Ach keby som mala este nejake embrya mala som len toto..to drihe neprezilo rozmrazovanie..urcite sa budem pre budúcnosť pytat na tu imunologiu..aj ked neviem ci pojdem este na ivf manžel uz nechce ani počuť..a pri pco ci mam nejaku sancu prirodzene otehotniet ach 😥
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sendy1993 to je mi ľúto 😔 reprodukcnu imunologiu vysetrenie ste absolvovali?