Chcem sa opýtať či ma niektorá skúsenosť s troma zamlknutými potratmi a ako sa Vam podarilo donosiť zdravé bábo ? Hematológiu+ endokrinologiu mam vyšetrenú po 2.potrate- zistená hyperagregabilita trombocytov + autoimunitné ochorenie ŠŽ. V 3.tehotenstvé uživaný Anopyrin 100mg rano + euthyrox 25 rano + utrogestan 3-2-3 tablety. Tehu skončilo v týždni 6+4 . Vo všetkých prípadoch srdiečko začalo biť a na ďalšej kontrole bez akcie.
Špinenie som mala vždy od 5 týždňa tehu. V Máji nás čaká genetika a repro.imunologia v Nitre. Ak ste niektorá zažila niečo podobné prosím dajte vedieť.
mam za sebou 2x MA do 8tt oba razy...treti krat s liecbou anopyrin+fraxiparine 0,3 , progesteron od zac. tehotenstva a uz som v 27tt
vsetky mozne vysetr.porobene, nic sa nikde nenaslo iba na hematologii
Ja mam za sebou 10 vkladov vzdy len s clexanom … 11 vklad clexan +anopyrin a genetika embrya …
Su pripady ked zena nedokaze donosit jedno alebo druhe pohlavie ..urcite by som pouvazovala nad genetikou kedze nemas problem otehotniet
Mala som nasadený clexan, aspirin a utrogestan. Inak hemato som mala výsledky v poriadku, ale ako som ostala tehotná zacala som mat stále horšie a horšie výsledky. Po pôrode sa mi to vrátilo do normálu. Bola si na hemato aj v tehu?
@martaatram
@mirkasan aku davku aspirinu/anopyrinu ste brali pocas tehotenstva? a do ktoreho tt.
ja najprv 100, teraz uz som len na 30tke
Ja som mala 2x úspešne tehu potom 3xMA, a potom som pichala fraxik a 3dceru som donosila. Zistili mi mutácie, a trombofiliu. Pritom prvé dve tehu bez problémov.
@lucia7933 100 ku anopyrin do 30 tt tehu clexan do konca
Partner ma vysetreny spermiogram? Moze byt problem aj spermie… da sa povedat ze vacsina pripadov potratov je kvoli spermiam
@martaatram no ja som musela zhruba v 15tt prejst zo 100vky na 30tku lebo som krvcala /spinila pravdepodobne z anopyrinu....a aj sa mi zlepsili vysledky..takze na mna uz 100 bola asi prilis silna davka...a od 33tt by som mala uz len fraxiparine 0,4
@butterflyeffect v apríli ide, som ho objednala na spermiogram
@simonkamr tri mesiace som uživala medrol-kortikoidy. Zial nezabral.
Teraz mam nasadenu liecbu infuziami..v pondelok som bola na prvej davke. Zatial nemozeme otehotniet...po troch davkach budu znovu odbery a ked zaberie mozeme sa snazit.
Otehotniet sa nam podarilo 2x hned na prvy pokus.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@simonkamr práve prežívam podobné,2x missed,,,som z toho tak znechutená, ze sa uz budem báť s manželom keksovat,, nechcem uz treti krát toto zažiť,,,dohodli sme sa s muzom, že to uz nenechame na prírodu, ale pojdeme do ivf,kde si necháme urobiť pravdepodobne aj genetiku embryí