Ahojte, pozorujem na sebe veľkú zmenu a to hlavne sfarbenie bradavky a zväčšené dvorce..Prečítala som si, že za toto môže vlastne progesteron v tehotenstve.. Zmení sa to po pôrode? A vráti sa do pôvodného stavu farba a veľkosť dvorcov? Naozaj je pre mňa náročné vidieť ako sa mi rýchlo mení telo
Vráti sa to z mojej skúsenosti tak na 50%, nebude to ani také ako teraz a ani také ako predtým 😆
Mne sa reda riadne zvacsili az zhnedli, kojim 7 mesiacov a farbu majú už pôvodnú ale veľkosť dvorca sa nezmensila
Aj mne sa zvacsili a zhnedli. Kojim 10mesiacov a uz su v povodnom stave ako pred tehotenstvom
Dvorce sa už nezmenia. Ja sa chystám po kojení na operáciu.
Mne sa nevrátili spat. Zbledli, ale veľké ostali 😞
Mne ani nestmavli ani sa nezvacsili.Kamaratke ostala aj linea negra tmavsia je to vsetko individualne
Zhnednu, ale po porode sa casom daju do normalu. Veka veci sa meni tehu hormonmi a po porode aj ked kojis aa to postupne upravuje nas5 🙂
Mne ostali také obrovské. Nie sú už také tmavé, ale veľké ostali. Pomaly sa obzerám po klinike , kde si nechám zmenšiť prsníky a dvorce.
Nie nevratilo sa do povodneho stavu a je to normalne. Nijaky problem v tom nevidim.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Jasne,ze sa to vrati do normalu, po dokojeni, mozno aj skor, ja som kojila len chvilu a potom sa to vratilo do starych kolaji,neviem ako pri dlhodobom kojeni, ci sa to upravi tiez az potom, ale neboj sa 🙂