Znamená vypuklý pupok, že sa mi narodí chlapec?

romanka_369
9. okt 2013

Ahojte baby..chcem sa spýtať či platí ze pri vypuklom pupku sa narodi chlapec a naopak pri normálnom dievča..pocula som to od jedného človeka tak chcem vedieť co je na tom pravdy :D..

marikago
9. okt 2013

Ja mam dve dievcatka a jedneho chlapceka,..som 3 tyzdne po porode dievcatka a trcal mi pupok von tak isto ako aj pri prvych drobcoch takze podla mna na tom pravdy nic nieje a aj ten tvar brucha my sme nevedeli co bude teraz tretie a vsetci ze mam tvar brucha na chlapca

myzma
9. okt 2013

ja som to mala opacne, normalny pupok - chlapec, vypukly - dievca.. su to len povedacky 😀 😀 😀

marylis
9. okt 2013

ja som mala pupok dnu a mam chlapca 🙂

janie80
9. okt 2013

Tiez som mala pupok dnu a mam synceka 🙂

henikav
9. okt 2013

nie, forma bruska a vypukly pupok zavisi len od polohy dietatka, od toho ako a kam tlaci nie od pohlavia

kacatko
9. okt 2013

Ja mám troch chalanov a ani raz som pupok nemala vypuklý 😉

kubkatka
9. okt 2013

ani ja som nemala vypuklý pupok a mám chlapca 🙂

daanuska
9. okt 2013

nie 😀 ja mam dievcatko 😀

lenka110611
9. okt 2013

dobrá blbosť som sa pobavila 🙂 ja som mala vypuklý pupok a mám babu a sestra mala vypuklý pupok tiež a má chlapca... takže??

maminag
9. okt 2013

ja som mala dvakrát pupok dnu a boli to chlapci, švagrinká mala vypuklý pupok a tiež je to chlapček 🙂

zdenka270921
9. okt 2013

Ja som mala trochu vypukly a mam dievcatko 🙂

mamina2208
9. okt 2013

to je blbosť riadna pohlavie dieťatka s tým nič nemá spoločné

zuj
9. okt 2013

Nie, mam 2 dievcata, pri prvej som nemala vypukly, pri druhej dcere bol dost, vraj viacrodicky maju vypuklejsi🙂

carmella
9. okt 2013

ja som nemala pri synovi vypukly pupok .. to su povery a niekedy sa to podari ale ide len o nahodu 🙂

mishka0508
9. okt 2013

Netrcal mi vobec a mam chlapceka 🙂

cherry1981
9. okt 2013

nie 😀

mirip
9. okt 2013

niekedy mám pri čítaní takýchto otázok pocit akoby sem písali vymetené puberťáčky a nie dospelé ženy, ktoré chcú byť ale čoskoro budú matkami................neižeby si sa tešila že budeš mamou čo sa veľa ženám podarí až po mnohých útrapách ale zaoperáš sa takými to volovinami, 🤐 buď rada že si tehotná, že budeš mať dieťa a teš sa naň, je šumafuk či to bude chlapec alebo dievča, len nech je zdravé

dadka232
9. okt 2013

nie 😀

nanulik
9. okt 2013

nie 🙂

skolara
9. okt 2013

Nie

janicka11
10. okt 2013

je to blbost,mam dve baby a pri prvej som mala pupok von pri druhej nie.

mazula
10. okt 2013

Urcite nie😀

ruthke
10. okt 2013

Pravdy je na tom asi tolko ako na tom, ze ked mas palenie zahy narodi sa ti vlasate babatko 🙂
(Pupok som mala vypukly a zaha ma nikdy nepalila, a baba ako hrom s ciernou hrivou).

stanislavao
10. okt 2013

vobec nic to neznamena. to su take hlupe babske poveracky na ktorych neni ani zrnko pravky. ked pojdete na sono, tak tam sa opytajte, ci to bude chlapec, ci dievca.

monyccka
10. okt 2013

A to akoze tym prirodzenim tlaci zvnutra ten pupok von, ci preco prave chlapec ho ma vypucit? Ved je to blbost uz od pohladu......

lulu_lu
10. okt 2013

Nie, nie je to pravda, pupok niektorym von vyskoci, a niektorym nie.... Mne pomaly zacina vyskakovat a bude to babika 🙂

anda2
10. okt 2013

nie, mám dvoch chlapcov, pri prvom brucho špicate, pri druhom gulaté a pupok von

kacena_1
10. okt 2013

mamicky, dnes mi povedal doktor ze vyzera ze bude chlapcek,ale sam si asi nebol velmi istý, je este sanca ze bude dievcatko?mate s tým skusenosť, ze vam ine tvrdili pocas tehotenstva a skutočnosť bola iná?

kessy11
10. okt 2013

nie, ja som mala vypuklý pri oboch a prvý bol chlapec, druhá baba 🙂
@kacena_1 noooo pri druhom tehu od 12tt do 18tt chlapec a od 18tt jasná baba 😀 😀 😀 a bola to baba 😉

koniarova
10. okt 2013

Mať tak tvoje starosti. 😅 😅 😅 😝 😝

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre