Ahoj potrebujem radu...v piatok som bola na amniocenteze v celku to dost bolelo no ziadne ine komplikacie som nemala v sobotu ma prepustili domov a ako som prisla mala som taky zlty vytok.vylakala som sa ci to nieje odtok pl.vody tak len lezim a sledujem sa...uz v nemocnici ma strasne zacal boliet chrbat v krizovej casti myslela som ze to je z tej tvrdej nemocnicnej postele ale neprechadza to.dva dni pred amnio mi moj lekar predpisal cipky lebo som mala svrbenie ked som isla do nemocnice liecbu cipkami som prerusila. A teraz neviem ci to bolo z toho svrbenia alebo je to predzvest niecoho zleho...mam ist na pohotovost alebo pockat este do zajtra a ist ku svojmu lekarovi? Strasne sa bojim aby to nedopadlo zle...moze lekar zistit nejako unik plodovej vody?za kazdu radu budem vdacna
Ako pise Lulu19 tiez by som isla na pohotovost, tam ti zistia ci ti odteka voda roztokom... no dufam ze plodovka to nie je, lebo to by bolo velmi ,velmi zle pre babo.....
tak fakt sup radsej na pohotovost , nech ti radsej potvrdia vytok aby si bola kludnejsia... plodovka je cira v tomto stadiu tehu...a mas pocit ako keby si sa pocikala.... 😉 😉 😉 😉 mne tak zacala odtekat v 31 tt...
Terka, tak ako? Bola si na pohotovosti?
Miska, mne sa pri odbere plodovky v 14 tyzdni sa mi zdalo, ze vyzera ako moc. Nebola cira 😉
Odpoviem neskoro ale mozno v buducnosti niekomu pomozem.Ano bola to plodova voda.Nasadili mi antibiotika a mesiac som lezala v nemocke ale zvladli sme to.Dnes uz ma syncek 5 rokov 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj ja by som radcej isla na tu pohotovost ako sa doma strachovat radcej tamprist zbytocne ako neskoro .a doktor ti vie zistit ci to je plodovka alebo nie ony maju nejaky roztok ktory nakvapkaju na vlozku a ak sa to sfarby tak zistiaci je plodovka.ale myslimsi ze to je vytok .ajja mam vytok cele tehu a doktorka mi robila aj strery a je vsetko ok ale ja by somracej zasla aby si bola kludnejsia predsa ci po aminicenteze drzim palce 🙂