Ahojte baby chcem sa opytat som v 11+5 tyzdni tehotenstva a vsimla som si mierne fakt mierne zltkasty vytok ako sopel....je to normalne??? Mam strach 😞 dakujem
mne tiez lekar hovoril, ze pokial to nie je sprevadzane svrbenim, palenim a nie je vytok zapachajuci tak je to uplne v poriadku.
Ano,znamena to,ze je tam hlien ktory chrani krcok. Je to ok, pokial to nevrbi a nezapacha.
Dakujem baby nie nesvrbi,,nezapacha a ani pri moceni nepali....prosste len ten vytok...fakt ste ma ukludnii dakujem vam
Mne tesne pred koncom tehu zacal. Nezapachal, nesvrbelo, nepalilo.. a predsa som mala zapal (aj v plodovke). Neviem ci to suviselo. Led budes na poradni daj si radsej spravit vyter.
Alevto neznamena, ze by si to nemala sponenut dr... Mozno aj vyter spravi pre istotu... Drzim palce nech vam to dobre dopadne.
Vyter mi urobil pred dvoma dnami dalsiu poradnu mam 3.11.uvidime
@ivanusko neboj ak by aj bo nieco to ti budu volat, ale nic nebude no aj tak dobre, ze ti ho spravil
Sa mi robi herpes...prepacte za chyby
@ivanusko taka rada od svokry na herpes-hned ako citis ze ti uz ide, dat na vatovy tamponik ocot a pritlacat to na herpes.Ale maj to tam dlho, tolko kolko sa ti bude dat. ono to stipe riadne ale vzdy mi to nejak ten herpes zlikviduje.Drahé mastičky z lekarne uz niekolko rokov nekupujem. Fakt je lepsi obycajny ocot
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano 🙂 uplne