Ahojte mamicky zevraj zihlavovy caj obsahuje okrem ineho aj zelezo...ja mam o trochu znizenu hodnotu, zatial mi nedali zelezo v tabletkovej forme, preto by som sa chcela spytat ci tento caj mozem pit a kolko max denne, lebo na krabicke je pisane, ze je nevhodny do 3 rokov veku dietata tak istota je istota 🙂 som 11tt+4 dakujem za odpovede
ked sa da, tak treba ziviny prijimat v prirodzenej forme!!!!
žihlavovy čaj sa v tehotenstve neodporuča, kvoli tomu že riedi krv a vraj sposobuje kontrakcie.....Tak mi vravela sestricka....🙂) No ja mam knihu bylinkarsku a tam sa piše že sa može pit ,,,ja som ho pila jednu salku na den ,,,ale nie každy den ......
Ja som pila zihlavovy čaj, keď som mala zápal močového v tehu. Poradili mi to vtedy v lekárni..
ja som v 13 týždni a pijem žihlavový čaj každý den 1 šálku, ale z čerstvej žihlavy. cítim sa lepšie. Na začiatku som mala problémy s krvácaním a odkedy pijem tento čaj tak sa mi to krvacanie znížilo. Predtým v tehotenstve som pila alchemilkový čaj a ten mi viac uškodil ako pomohol. Tak pijem už len ten žihlavový a žiadne iné.
čerstvá žihľava je určite účinnejšia ako sušená z obchodu. Aj chutnejšia. A z tej z obchodu tam môže byť primiešané aj hocičo iné. Také radšej nekupujem. Teraz je mladá žihlava všade, stačí ist na záhradu alebo na kraj lúky, lesa a treba si nazbierať aj na sušenie ak sa dá.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
http://zena.atlas.sk/bylinky-ktore-v-tehotenstv...