Ahojte baby...chcem sa opytat...mali ste niektora v teju zihlavku??? Ja ju mam a velmi sa bojim o babatko😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢bola som aj na kozne testy eate pred tehu a vysli negativne....tak neviem z coho to moze byt......velmi sa bojim......😢😢
Ano mala som, nie len zihlavku.. Babatko taketo veci vobec nijako neohrozuju, preco myslis ze ano?
ja som mala....ale úplne celé telo........fakt nič horšie si ani nevidela...........mala som to v oboch tehu....a moje deti sú zdravé.....
žihľavka - to nič dokopy nie je....nemáš sa čoho báť.
Sú maminky čo majú oveľa závažnejšie diagnózy, musia brať aj lieky a bábo sa narodí OK...tak potom nepochopím tvoje obavy....
Ale ak máš ozaj taký strach opýtaj sa lekárky - odpovie fundovane....🙂
Dakujem vam baby velmi ste ma upokojili....😘😘
Viete ako.ja nemam,,ze vela ale len napr...2vyrazku take vacsie kusok napuchnute ale ono to zmizne do hod....viete este som sa s niecim takym nestretla bojim sa o babo
Babatko taketo veci vobec nijako neohrozuju, preco myslis ze ano?
@maykaaa1122 neviem preto sa pytam vas ktore ste to.mali
@anetkaadamko a ako si to prosím ta riesila? Uzivala si lieky? Dik
@minyminy ahoj....uzivala som iba mastcky s kortoidmi....nepomohlo vobec...skor skodilo....muselo to prejst samo ...az po....
@minyminy ahoj, sice otazka nebola na mna ale mne sa zacala robit zihlavka po celom bruchu a teda bolo to peklo. zacala som pouzivat pripravky skincap - pozri ich stranku. je to mega drahe ale pomohlo velmi.
plus moj muz nasiel na zahranicnych strankach ze su dobre na to jablka a datle. kazde rano zjem jedno velke jablko a 4datle na prazdny zaludok. neviem ci to je tymto, ale mne to pomohlo. zihlavka je o vela slabsia a vyhodi sa len obcas. kedze realne mi nemozu nic dat tak som skusila takto
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ivanusko
Ja som mácaka na rukách z vnutornej časti , bolo to z vitaminov v tejotenstve som presla na ine v 2 trimestri a tam mi niečo nerobilo dobre.
Vysadila som a prešlo !
Hľadala som alternatívu lebo som mala malo železa .
Ako sa prejavuje ? Máte ju nonstop alebo iba niekedy ,?
Nieje to reakcia z jedla ? Treba to odsledovať a hlavne dať pozor čo užívate , je mnoho výborných pripravkov bez chcemie, čo neuškodi ani vám ano bábätku .
Prajem vsetko dobré 😊