Žiadne príznaky v ďalšom tehotenstve

24. júl 2021

Ahojte, mali ste prvé tehotenstvo príšerné, a ďalšie bezpriznakove?
Ja som mala prve - ešte pred MS ma hrozne boleli prsia, ale že ukrutne. Trvalo to asi do 5m. Od 6tt mi bolo hrozne zle, vracanie, kovová chuť v ústach, grganie, a musela som častejšie jesť.
Druhé tehotenstvo - keď mi meškala MS, boleli ma len bradavky, prsia vôbec nie celé, a od 7tt keď som bola hladná tak sa mi grgalo a napínalo ma. Tiež som musela častejšie jest. Ale inak žiadne vracanie, ani nejaké hrozne stavy. No asi od 10-11tt to ustupovalo a skončilo potratom.
Tretie tehotenstvo (som v 7tt.) - absolútne žiadne priznaky, ani pred MS, ani teraz. Jediné že sa mi trošku zväčšili prsia, a v 6tt ma sem tam pichlo v podbrušku a mala som slabé jednorazové zakrvacanie. Plod ešte vidno nebolo.
Ale inak nemám vôbec žiadne príznaky, žiadna bolesť prs, nevoľnosti, žiadne chute, pachy no nič. Necítim sa vôbec ako tehotná, preto sa bojím, či aj toto tehu zas nedopadne zle 😔
Napíše mi prosím či ste mali až tak rozdielne tehotenstva 🙏🙏 Ja som totiž čakala že aj ďalšie bude také zle ako prvé.
Anonymne píšem preto aby ma tu nespoznali známi, lebo nechcem tehotenstvo ešte oznamovať keď predtým to skončilo potratom.
Ďakujem 🙏♥️

aknamorka22
24. júl 2021

Ahoj, ja som to mala opačne. Pri prvom tehu mi nič nebolo a pokiaľ som nezačala cítiť pohyby a nezačalo rásť brucho, ani som nevedela, ze som v tom. Jedine ma boleli prsia a bola som viac unavená. Pri druhom som mala priznaky uz týždeň po oplodnení:D najskor točenie hlavy, zimnica. Potom bolesť pŕs a hlavy, celodenne nevoľnosti, hrozna únava a neviem co všetko ešte. Po 12tt to zacalo našťastie ustupovať. Takže každé tehotenstvo môže byť úplne iné🙂

mamamasama
24. júl 2021

aj ja som to mala opacne... prve bola prechadzka ruzovou zahradou, druhe som prevracala 🤢

alison11
24. júl 2021

Pri prvom som sa cítila stále akoby každú chvíľu mala ms prísť neviem do ktorého týždňa až v 23tt to začalo kvôli rozťahovaniu maternice znovu tie bolesti a prsia som mala také citlivé bokov boleli jak šľak bradaviek sa mi nemohlo dostknúť absolútnenič som push upky nosila jedine tie som vydržala na sebe a vracala som od začiatku 6tt dovtedy som často cikala a bola unavená. vracala som do 20tt kým som pohyby nezačala cítiť pri druhom rovnako až na vracanie to bolo len každé druhé ráno tiež do prvých pohybov.Ale zatoma tak podbrušie nebolelo ako pri prvom zato som mala od 5mes. kŕčové žily od vagíny až na vnútornú stranu stehna ktoré mi ostali. pred 3rokmi som čakala ďalšie bábo ktoré ako si písala žiaľ ako sa vytratila nevoľnosť ktorú pri tomto tehu som mávala 1x týždenne ako zmyzlo prišlo krvácanie a následne kyret ptoom čo gyn. zistil že nie je aktivita srdiečka ☹. Sú žienky ktoré nemajú príznaky ale to môže byť aj pohlavím dieťatka ja mám synov pri oboch som vracala a mala tieot príznaky ako som písala,zato moja mama len somnou vracala aj to len z hrozna ja zo všetkého aj z ničoho po otvorení očí.Zato ona z bratom a sestrou nevracala vôbec. Svokre tiež len z dcéru bolo zle so synmi nie. Tak sa neupínaj na to že ked Ti nei je nič že oň prídeš nemusí to byť pravidlo.Moc držím palce a psychika je sviňa preto nemysli nato odychuj,alebo sa choď prejsť do prírody z rodinku nemysli nato. Ak sa necítiť ok kvôli strachu zájdi ku gyn. nech skontroluje pre tvoj kľud hoc si aj zaplať za sono mimo poradne sa platí zaň.

autor
25. júl 2021

Dik baby. No to práveže poznám aj ja dosť báb, ktorým az v ďalšom tehu bolo zle. Práveže naopak ani nikoho nepoznám. Tak snáď bude všetko ok 🙏

nika2244
22. mar 2022

Ahoj, mám rovnaký problém. Presne do bodky. Preto ma zaujíma, že ako to dopadlo. Dúfam, že dobre 🙏

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
23. mar 2022

@nika2244 ahoj, žiaľ som vtedy znova potratila 😔🖤 mala som ísť na kontrolu, a v ten deň som sa zobudila ráno, že ma tak krámovo boli podbruško, išla som na WC a už bola krv. Tak som rýchlo utekala k dr, no záver som uz vedela. V ten deň to do večera aj zo mňa všetko vyšlo.
Verím, že to nebude tvoj prípad, a všetko bude ok ❤️

nika2244
23. mar 2022

Je mi to veľmi ľúto. Ja ešte len čakám na kontrolu

autor
23. mar 2022

@nika2244 Držím palce, nech je to v poriadku ✊❤️

alison11
24. mar 2022

Je mi to hrozne ľúto a držím palce aby nabudúce všetko dobre dopadlo,žiaľ poznám to... zažila som potrat 5x ☹

autor
24. mar 2022

@alison11 ďakujem ❤️ snáď sa dočkám bábätká 😔🙏 Aj ti prišli na príčinu potratov?

alison11
25. mar 2022

Nevyšetrili :/ vraj každé druhé tehotenstvo končí potratom,tým to vyriešili. A vraj sa nemusia opakovať. Tk sa len nádejamže nasledujúce dobre dopadne a dočkáme sa tretieho dieťatka. Medzi synmi 3 odišli po druhom 2.

alison11
25. mar 2022

Ja si skôr myslím,že je to tým,že nemám kvalitné vajíčka a muž mal 40% života schopných spermií ja PCO tak asi tým je nižšia kvalita vajíčok u mňa beriem vitamíny a len s nimi ostali aj synovia bez nich neostali :-/ tak dúfam,že to vyjde do tretice.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre