Žiadne nevoľnosti ani zmeny chuti. Je to v poriadku?

evusa1980
17. okt 2010

som v 5 tt alebo 6 tt ale nepocitujem ziadne nevolnosti pocas dna ani nezvraciam. v podstate az na citlive prsniky, nepocitujem ziadnu zmenu...je to normalne?...iba ma pobolieva v podbrusku, akoby som mala dostat menzes alebo akoby som tam mala svalovku

zajo79
17. okt 2010

to moze prist za tyzden, za dva za tri..alebo vobec... niekto vracia tak, ze skonci na infuzkach, niekomu je dobre cele tehu.

latvia
17. okt 2010

uplne normalne 😉 niektora ani nevie , ze je tehotna, inu len napina a zvracia az do porodu...uzivaj si to ako len mozes 😉
ak by sa ti zhorsilo pobolievanie v podbrusku, alebo by si zacala spinit, radsej zajdi za dr. ale tehotenstvo moze prebiehat aj bez zmeny chuti, alebo bez zvracania a nevolnosti

majka1981
17. okt 2010

ahoj evuska, nevolnosti vobec nemusia byt a ani nemusia prist. Niektore zeny to nemavaju 😉 a niektore to maju cele tehotenstvo. Kazda sme ina 😉

marikac
17. okt 2010

ahoj, ja som 11DPO,mam dusika a vobec nic necitim.... 😕 akurat modriny,co ma bolia 7DPO som odpadla

dankakk
17. okt 2010

ahoj, tak ja som na tom presne ako ty 🙂 az mi to bolo podozrive. vzdy som myslela, ze ked uz konecne budem tehu, ze tu urcite budem nejak citit (aspon chute, zvracanie a tak)... ale nic. na zaciatku som sa citila presne ako ty, a teraz (11tt) ma zacalo pobolievat podbrusko (akoby svalovica) a inak vobec nic.

benne
18. okt 2010

Ja by som napríklad bola rada vymenila bolestivné prsníky za nevolnosti (nie také, žeby som skončila na infuz. ;) Mala som ich bolestivé celé tehu a bolo to dosť o ničom ☹ Takže nejaký znak tehotenstva máš, ale sú aj tehulky, ktoré sa cítia normálne, ked nie skvele 😀 😀 😀

lawli
18. okt 2010

ahoj
ja som tiež nemala v tehu nevoľnosti a to počac celého,vlastne ak by mi nerástlo bruško čo ma potom začalo obmedzovať v pohyboch a tak podobne tak by som ani nevedela ,že som tehu 😀
Jedinu zmenu čo som cítila tak to bolo asi od štvrtého mesiaca mi nevoňala čokoláda...jedno aka...ak si pri mne niekto rozbalil hocičo s čokoládou tak som ju cítila ako spálenu (no nebolo mi z toho nevoľno) 😉

ivanka85
18. okt 2010

ja som na tom bola rovnako ako lawli okrem tej coki🙂tu so mohla a mozem vlastne stale🙂

drake
18. okt 2010

tak ja necitim vobec nic 🙂 iba obcas zaboli brusko no a jedine podla coho viem ze som tehu su moje prsia 😀 😀 😀 😀

kablika
18. okt 2010

kazda zena sme ina 😉 Ale myslim si, ze je dost takych, ktore sme mozno az na jeden priznak ani inak nepocitovali tehotenstvo. U mna to boli len prsia a castejsia potreba WC 😀
Ale to neznamena, ze sa ti to casom neobjavi.....vsetko je normalne!

piacere
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
denisocka
18. okt 2010

pri prvom som sa prezvracala do 21tt a pri druhom absolutne nič 😉 , jedine kedy ma napínalo na zvracanie bolo,ked som si fukala nos 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ... takže žiadne ranne nevolnosti ani obžerstvo sa konať nemusi 😉

gabucinka
21. okt 2010

ahojte, ja som ukoncila 6tt a tiez som sa uz zacala bat ze vobec nic mi nie je..Akurat ze castejsie chodim na WC, aj to z toho dovodu, ze pijem tolko vody ako nikdy predtym..Takisto ako to tu uz bolo spominane tak sem tam ma pobolieva brucho, trosku citim prsia ale inac vsetko je v norme..Mozem jest hocico,a nic mi nie je..Dufam ze je vsetko v poriadku 🙂 a uvidime ako sa to dalej bude vyvijat.

bellugia
21. okt 2010

Podľa môjho názoru sa to pýtaš ešte skoro. Ja v 7tt som bola prvýkrát u gyn. a ešte sa to nijako extra neprejavovalo okrem toho, že sa mi menila psychika a začala som viac vnímať sama seba a vedomie, že sa niečo vo mne vyvíja 😝 Nevoľnosti prišli druhý a tretí mesiac (tebe ale vôbec prísť nemusia) a zmeny chuti neskôr... 🙂 Opatruj sa! 🙂

tea333
21. okt 2010

ja som vobec nezvracala, ziadne nevolnosti ani zmeny chuti 🙂

vlastusss
21. okt 2010

noo ja som bola v 6tt ked som sa dozvedela ze budem maminka a vobec som to nepocitovala....praveze som si myslela ze som chora lebo som bola stale unavena aj pri najmensej zatazi som pak dve hodiny prespala 😀 a nechutilo mi pivo 😀 😀 (vtedy som pracovala) v bare..mozno ti tie nevolnosti pridu neskor, tak ako aj zmeny chuti....druziim palceky 🙂 🙂

nellie_
21. okt 2010

Ja som tiez nemala ziadne nevolnosti ani zmeny chuti nemam doteraz 😉 a na zaciatku boli jedine priznaky bolest v podbrusku a citlivejsie prsia.. ja som nejak ani citlivejsie pachy nevnimala... keby som babo nevidela zakazdym na sone a nerastlo mi brusko, tak ani by som nevedela ze som tehotna.. 😉 🙂
U mna jediny priznak, ktory zacal v 8-9tt bolo napinanie pri umyvani zubov a to mam doteraz, ze ma sem-tam napne ked umyvam zuby... 😀

alca85
21. okt 2010

@evusa1980 zatiaľ som na tom tak isto.....ale neraduj sa predčasne, pri prvom tehu mi začalo bývať zle až okolo 8tt a potom sa to zastavilo až okolo 15tt a to som si teda užila riadne. 😒

buffinko
21. okt 2010

@evusa1980 čo nie je, môže byť. mne začalo byť zle na konci 7tt a to celodenne a veru aj v noci som občas vstávala na pokec s WC misou...naposledy som vracala cestou na pôrodnú sálu 😀 radšej dúfaj, že patríš medzi ženy, ktoré nevoľnosti obídu.

katarina104
21. okt 2010

je to normálne niekomu býva zle iným zase nič 🙂 , pobolievanie v podbrušku môže byť z toho,že sa maternica zväčšuje 😉

mandy29
23. okt 2010

ja ani nemám pocit že som tehu...keby som nevidela bábo na usg tak ani tomu neuverím...ani chute, ani žiadne nevolnosti, nevadia mi vône, prsia ma už prestali bolieť a pobolievanie podbruška občas... 😉

elise
23. okt 2010

ja som tiež nemala žiadne príznaky tehotenstva ani mi nebolo zle, ani mi nohy nepuchli ani som nepribrala keby sa bábo nehýbalo ani neviem že som tehotná aj som špinila pravidelene každý mesiac (to mi dokyna povedala že som mohla potratiť) 😉 vychutnaj si bezproblémové tehotenstvo. inak som potom mala veľmi ťažký pôrod doktorka vravela že najťažší počas jej 30 ročnej praxe.

monica25
23. okt 2010

mne tiez nebolo zle ani pri jednom tehu dokonca pri druhom sme to zistili az v 20-tom tyz..ze cakame babo 😅 pribrala som pri obi2 10 kg a to vsetko slo na brusko a po porode vsetko dole 🙂
ale obi2 porody som mala velmi tazke 😔

lencici
23. okt 2010

Tak ja som zvracala do 6 mesiaca. Nechutili mi chipsy a keď som zacítila zeleninovú bagetu tak ma hneď napínalo. Boleli na prsia, keď sme ležali s manželom tak ma nemohol ani chytiť za bruško hneď sa mi zdvíhal žalúdok...A vždy som mala chuť na pikantné a keď som si dala tak mi potom bolo zle od žalúdka....

mirkita
23. okt 2010

ja som asi 2 mesiace pred porodom a nemala som ani nemam absolutne ziadne nevolnosti, nechutenstvo, zmeny chuti, voni...proste nic. Mam aj kopu energie a nebyt rastuceho bruska a pohybov maleho tak ani neviem ze som tehotna 😉 tak si to uzivaj a bud rada...ja obdivujem tehule ktore sa strasne zle citia ze dokacu existovat...
v prvych tyzdnoch som niekedy citila take akoby kramove bolesti, ale nic strasne...

bibione
6. nov 2010

pockaj...to este moze prist 😉 ja som si do 10tt klopkala,ze ako fajn,nic mi nieje a potom to prislo naraz a drzalo sa ma to do porodu 😠

riag
6. nov 2010

je to normalne 🙂 ja som cele tehotenstvo prezila bez nevolnosti a ani ziadne chute som nemala...nebyt bruska a pohybov tak ani neviem,ze som tehu 🙂

lucassia
21. dec 2015

Ahojte ja som v 13 týždni a ani som nevracala a ni nemám nijaké chute, sem tam mi bolo večer zle ale od paleni zahy ale teraz už vobec tiež kebyže somm nevidela na usg drobčeka tak ani si to tak neuvedomujem .

evittam
22. dec 2015

@lucassia Áno, je to úplne normálne.

mirka183
22. dec 2015

mne začali nevoľnosti až od 8 týždňa a trvali mesiac

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre