Zhoršila sa vám pleť, keď ste čakali dievčatko?

26. jún 2024

Koľkým z vás, sa zhoršila pleť a aj vlasy, keď ste čakali dievčatko? Viem, že je to individuálna záležitosť, takže len tak sa pýtam.

evcagabi
26. jún 2024

Mne nie, uplne sa mi zlepsila + kruhy pod ocami zmizli a vlasy som mala vzdy super

kolobezkabicykel
26. jún 2024

Ja som mala celé tehotenstvo pleť katastrofu, čakala som dievčatko. Vzalo mi asi všetku krásu, ale je nádherná. 😀 po pôrode som nabehla ku kozmetičke a konečne sa to zlepšilo. Teraz chodím pravidelne na čistenie pleti a peeling a je to ako pred tehotenstvom. 🤞

drahusa333
26. jún 2024

Mala som krasnu plet a zhustli mi vlasy

eternity24
26. jún 2024

Mne tiež, pleť bola v poriadku, vlasy super, trebalo aj menej často umývať a ani chĺpky na teple mi tak nerástli.

gaia14
26. jún 2024

svokra je presvedcena ze cakame chlapca lebo som opeknela, super plet aj huste vlasy. Nuz, bude to dievcatko :D

evcagabi
26. jún 2024

@gaia14 u mna je o tom presvedcena polovica ludi z mojho okolia, ich nechavame v tom, rodina vie 😅😅

diewcatqoo
26. jún 2024

Nie. Aktualne cakam dievcatko a mam plet ako babatko. Aj sa ma snazili kolegyne presvedcit, ze to urcite bude chlapec, kedze som vraj opeknela 😀 Ale ja sa o plet staram - starala som sa aj pred tehotenstvom a staram sa aj teraz. Ked som cakala prve dieta, 8 rokov dozadu, chlapceka, mala som plet ovela horsiu. No predpokladam, ze to bolo tym, ze aj ta starostlivost o nu bola v porovnani s terajsou dost biedna.

stanulienkat
26. jún 2024

Nie,nezhorsila. Naopak. A to mavam aknoznu plet.

nevenka
26. jún 2024

Ja mam 2 chlapcov a 2 dievcata a plet som mala krasnu vo vsetkych tehotenstvach, aj vlasy.

uriva
26. jún 2024

@kolobezkabicykel Mala som to rovnako. Uplne ze hroza, doteraz sa neviem spamatat z vyrazok na chrbte!!!,ktore som nemala ani v puberte. Tvar cele zle. Pri chlapcovi som celych 9 mesiacov nevedela,ze ako vyrazka vyzera. A to som pri nom mala riadny stres, pri nej som bola pohodacka a milovala salaty a zeleninu,cize nic sladke. Takze za mna sedi,ze pri dievcati hrozna plet a riedke vlasy. Ale je to asi 50:50,lebo hormony si robia svoje.

luciaruz
26. jún 2024

Ja som bola bez zmeny pocas tehu s malou. Tiez ma presviedčali vsetci ze to bude chlapec lebo som neoškaredela😆 toto su neskutocne stupidne bludy

ivana11155
26. jún 2024

Nic sa mi nezhorsilo, taka ista plet ako mavam bola aj pri chlapcovi aj pri dievcati

viestta
26. jún 2024

Keby si videla aku som mala ja plet v tehotenstve, tak by si povedala, ze cakam minimalne 3 dievcata naraz, a bol to chlapec

petronellla87
26. jún 2024

Vlasy nie ale pleť sa mi zhoršila

anavixy
26. jún 2024

Nie

andreatytler
26. jún 2024

Ja som mala hotovu katastrofu na tvari a mam syna.😀

kolobezkabicykel
26. jún 2024

@uriva presne, vyzerala som ako pubertiačka, neskutočne niečo. Ale som rada, že sa to vrátilo viac menej do starých koľají. 😀

klejkaez
8. aug 2024

Nie, pri chalanovi som mala pleť jak pubertiak ohadzana, hnisava, škaredá.. aj po chrbte och...

lesiaoldi
8. nov 2024

Obe tehotenstvá som mala krásnu pleť, raz som mala dievča a raz chlapca

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre