Zapálené hrdlo v tehotenstve. Aké lieky sú vhodné?

dadka28
8. sep 2010

ahojte dievcata,pisem v mene kamaratky,ktora zije v Irsku...je tehotna cca 7mesiac,ma zapalene hrdlo,pravdepodobne mozno zvacsene mandle/citi si taku hrcku v hrdle/,rano vykasliava hlieny ale problem s kaslom ako takym nema...co by si mala dat na to hrdlo,poculi sme ze napr salviu alebo ake lieky,popripade bylinky..proste nej.rady...dakujem krasne

junovka
8. sep 2010

Salviu v tehotenstve sa NEODPORUCA!!! Ja by som skusila homeopatika napr. Homeovoux, Homeogene 9 alebo nejake roztoky na kloktanie.

latvia
8. sep 2010

nech si kupi homeopatika, v lekarni jej poradia, na bolest a teplotu len paralen, s bylinkovymi cajmi opatrne.inac klasika med, vitamin C, cesnak,moze betaglukanove kapsle na podporu imunity,kloktat hrdlo slanou vodou.

cikyta
8. sep 2010

Mne v tehotenstve vždy a rýchlo pomohli cmulacie tabletky SEPTISAN.Tehule ich môžu.Pomohli mi tak,že ich užijem sem-tam aj teraz ked je zle 😉

zitaje
8. sep 2010

vysoke davky C-vitaminu, niekolko gramov denne, kloktat slanou vodou, ostat v teple a v suchu. Zazvorovy caj s medom a citronom.

benne
8. sep 2010

V druhom tehu mi čaj s medom zázračne pomohol, celé litre čaju, ale zabrali aj ked lieky nezabrali 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre