Hľadala som tu podobný príspevok, ale nenašla som nič.
Chcela by som sa Vás opýtať, ktorej začalo takto tehotenstvo, čo samozrejme zozačiatku nevedela, ale potom sa ukázalo, že je to tehotenstvo.
MS som dostala načas, prvý deň len také hnede špinenie, druhý deň normálny menzes a tretí deň skončil ... potom už zas len také špinenie ..
Teraz som 6 dní odzačiatku MS, mám stále taký tlak, mierne bolesti akoby vo vaječníkoch, v podbušku. Som stále unavená a stále strašne hladná, a pritom mám už po menzese, taktiež ma pichá dosť v prsiach.
Včera som si robila test, vyšiel negatívny.
Mala niektorá z Vás takéto príznaky? A ak áno, kedy si robila test a kedy jej vyšiel pozitívny? Je možné, že som otehotnela krátko pred MS, tak mi to ešte neukáže test?
K lekárke momentálne nemôžem ísť, nemám kde dať malú.
Myslíte, že stačí keď počkám do ďalšej MS? Mala by byť okolo 20 teho decembra, nemám pravidelne, ale je to okolo tých 30 dní ....
Ďakujem
Asi bude niečo vo vzduchu 😀 😀 😀 😀 posledné tri mesiace mi teiž menzes "blbne" ale tehotná nie som, vraj je všetko OK 🙂 🙂
@zuzi0911
@luciferkax ty kokos, hádam len nejde ten koniec sveta 🙂
fakt čudné, ja som vždy mávala tých 5 dní .... a teraz dva ... a ani to sa dvomi nedá nazvať ... a snažíte sa o malé? my áno ...
ja by som skusila testik este o tyzden ak by bol negat. isla by som k lekarke lebo to moze signalizovat aj zapal .... ja mam po porode uplne rozhadzany cyklus pred porodom som mala pravidelny jak hodinky 🙂
@rqduskq my sa ani nejako nesnažíme, ale ani sa nebránime.... Dvoch už doma máme 🙂
deti su zlatucke! zivot bez deti si uz ani neviem predstavit! dufam ze este jedno sa pošmykne haha 🙂))) to jedno ci chlapcek ci dievcatko .... len nech je zdrave! 🙂))) ale mohlooo by byt dievcatko 🙂
@luciferkax
@lubkaj38
@luciferkax ja mám zatiaľ jedno dievčatko, snažíme sa o druhé už 4 mesiace, zatiaľ nič 🙂
@lubkaj38 no tak nejako to b) plánovať už nie 🙂 🙂 ale teším sa na to, až sa raz šmykne haha :D
Aj mne posledne mesiace blbne cyklus. Teraz uz 5 dni meska. Neviete kedy je cas urobit si test?
baby a mimomaternicové by mi tiež ukazovala na teste nie? keď je negatívny test, tak sa nemusím báť? keď mám také pichanie vpravo????
@zuzi0911 Zuzi dakujem za povzbudenie. Stale dufam ze sa to rozbehne, lebo s manzelikom pouzivame ochranu, aj ked len prezervativ lebo ja HA zo zdravotnych dovodov nemozem. Tiez sa mi raz, este za slobodna stalo, ze mi museli dat vyvolavacku. Bojim sa.... Fakt už dalsie babo nechceme. Uz sa na tehotenstvo a dalsie dieta necitim.
No snad sa rozbehne aj bez toho. Nevies ci to moze byt nejak zdraviu skodlive keby som ju nejaky cas nemala? Ja mam trochu problem lebo teraz prave nemamziadneho gynekologa ☹
@zuzi0911 Skusim este nejaku on-line poradnu 😀 snad mi niekto poradi ako dlho mozem cakat..... Ale aj tak som velmi stastna ze nie som tehotna. Viem ze niektore zeny by za // dali vela ale ja uz mam tri deti, vsetky tri planovane a na posledne sme si dokonca museli par rokov pockat. Viem ze by som milovala aj stvrte ale aj tak som radsej ze nemusim.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@rqduskq ja mam toto podobne uz druhy mesiac. aj s bolestami aj obcasnou nevolnostou. u gyna som bolavmin tyzden a tehotna nie som. tiez neviem co sa to robi.