Zdravím mám otázku, začala som brat antikoncepciu a po 5 dňoch som mala nechránený sex s partnerom. Stále beriem antikoncepciu ale mám divný pocit, bolia na prsia a podbrušie. Môžem byt tehotná ? Poprípade antikoncepcia neublíži dieťatku ? Ďakujem moc za rady
@luckalucia8999 citala si príbalový leták?
Áno, môžeš byt tehotna. Ale tie cudne pocity budú skôr z tej dávky umelých hormónov.
však si prečitaj pribalový letaká , tam máš jasne všetko popísané, my neviemy ktoru berieš a tiež tam máš napísané po kolkých dnoch môžeš mat nechranenú sulož a tiež tvoje telo nemusí dobre ju prijat
žiadna antikoncepcia ani čokolvek nie je 100%
@luckalucia8999 áno, môžeš byť..
No az po 7 dnoch si mala mat nechraneny sex.nevedel o dat vona
Ak beriete HAK tak, ako sa ma, nebudete tehotna. Vacsina HAK to ma tak, ze ak sa zacne prvykrat brat v prvy den menstruacie, je ucinna hned od zaciatku. Ak neskor (2-5 den) tak po 7mich dnoch.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@luckalucia8999 možné je všetko , ale podľa mňa nebudeš tehotná . Prsia a podbruško tá môže bolieť s antiky . A aj keby si bola tak by antikoncepcia nemala ublížiť bábätku keď tak urob test a uvidíš .... držím palce 😊