Ahojte baby dnes som pouzila do jedla worch. omacku no teraz ma napadlo sa pozriet na zlozenie a je tam napisane ze prirodne vino.., myslite ze to je nebezpecne?pouzivali ste aj vy tuto koreninu v tehot. ci nie?dakujem
@palina11
My dávame bežne, aj v tehu som to dávala a jedz,čo máš rada, nesleduj všetko, čo zješ 🙂
@dobromila1111 ale tato obsahuje to vino..
@palina11 aj vínko si občas dopraj 😉
@palina11 neboj sa ,tam ho velmi malinko a aj alkohol sa ti vyvarí 🙂
@palina11 nestresuj tak a hlavne,nesleduj.........množstvo vína,ktoré je použité v tej omáčke je predpokladám menšie ako lyžička a aj keby si dala celú omáčku,tak stále je to málo..........................ak si v tehu dáš raz za čas pohár vína,tiež sa ti nič nestane a ani dieťatku,na druhej strane,ak sa mu chceš vyhnúť,tak len dobre.......ale naozaj nepanikár,to množstvo,ktoré si "vypila" je také malé,že ho môžeš počítať na mililitre a možno aj menej............... užívaj si tehu a hotovo.v tehu môžeš vlastne všetko,na čo máš chuť okrem liekov samozrejme a zbaviť sa cigariet a každodenného popíjania alkoholu je tiež super
Prírodné víno? Veď to nie je problém. Vo varení sa alkohol vyvarí, dodá to len chuť a nehovoríme o pití 1l vína. Takže prečo nie?
UZ pri vyrobe worchestrovej omacky sa alkohol z vina odpari. A preboha aj keby nie, tak ju nebudes chlipat studenu na litre ale das ju do nasa, ktore tiez uvaris. Aj keby obsahovala 99% alkoholu (co urcite neobsahuje ani stopove mnozstvo) tak sa vypari vsetok skor ako voda, ktorou podlievas maso zovrie.
Co tak si spomenut na ucivo z chemie na ZS?
pane a bože! 😀 😀 😀 to je snad vtip ta otazka 😎 treba jest vsetko a s mierou... 😝
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ziadna?