Ahojte prosim vas tie ktore ste si dali robit trisomy testy kedy vam boli oznamene vysledky?mali by byt do piatich dni.odber mi robili 8.3 rano a dostala som sms od labaku ze prijali platbu a ze po ukonceni analyzi odoslu sms o ukonceni.dnes už je utorok a nic.
Dufam,lebo som uz jak na ihlach...a ďakujem
@barbiiika1810 mne brali krv na trisomi vo stvrtok,vysledky som mala na dalsi tyzden vo stvrtok ale dozvedela som sa
Ich az v pondelok lebo moj dr mal zrvovna 2 dni dovcu....drzim moc palce nexh to dobre dopadne😉
Ja som bola tiez na trisomy teste, krv mi brali v utorok a vysledky som mala dalsiu stredu rano. Dievcata, ukludnili ste sa po negativnych vysledkoch? Alebo stale vahate nad amnio?
krv brali v pondelok 27.2., výsledky boli v utorok 7.3.
Baby, do 5.pracovnych dni som volala gyndosovi, Cize tyzden s vikendom.
A nebudte Ako na ihlach, Lebo Ani Trisomy vam nezaruci zdrave deti. Dokonca ho mozete dostat zdrave Aj po porode. Dokonca sa moze zdat zdrave Aj do 1 roka. Takze Klud.
Trisomy testy vysli v poriadku...buduci tyzden idem Na morfologiu a uvidi sa.... Dufam ze uz sa budem moct ukludnit
@masi11
@barbiiika1810
tak si držme palce, baby 🙂 bude to dobré.
Dakujem dievcata...aj Vam vsetkym drzim palce
No prosim morfologia dopadla výborne...sme krasny a zdravy...a bude to chlapeeeeec...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?