Ahojte 🙂 využívali alebo využívate možnosť pôrodnej asistenky cez poisťovňu union v rámci benefitov? Ste spokojné? Je to akoby náhrada predpôrodného kurzu alebo plánujete ísť aj na kurz? Ako to prosím prebieha, má to nejakú postupnosť a všetko sa povie, nacvičí alebo len je to formou, že sa kvázi vy pýtate? Ďakujem veľmi pekne 🙂
Ahoj, ja som síce hľadala baby z ba, pisala som im okolo 20tt maily a doteraz žiadna odpoveď a to už som 37tt, tak som sa na to vylaslala 😁 drzim palce
Ja som to využila ale ešte v roku 2016 :0) mala som aj osobne stretnutia doma keď som bola ešte tehotná myslím ze bola u nás 2x a aj v šestonedeli prišla raz a taktiež som bola u nej na predporodnom kurze - ukazujú sa tam techniky dýchania, odpútania mysle od stupnujucej bolesti cvičenia na fit lopte masáže mne to vtedy dosť dalo ako prvorodičke ,všetko nám vysvetlila a ešte tie osobne stretnutia boli fajn na ďalšie otázky ,ja som kontaktovala p.Žukovičovu
Ano, bolo to super (mala som p. Zukovicovu)
Ďakujem baby, a tie predpôrodné kurzy boli v rámci tohto benefitu, či to ste si doplácali?
Všetko dokopy ona ti aj povie od kedy staci chodit na tie kurzy...určite využi ak sa dá
@kikusik99 mne prišla od nich odpoveď asi po dvoch týždňoch a v maily bolo zavolajte mi....tiež som sa na to vykaslala...a druha ktorú som oslovila ma silou mocou chcela dotlacit na skupinové stretnutia a pritom som jej povedala ze mam záujem ale aby prišla ku.mne domov....takže už som to vôbec neriešila....nechcelo sa mi s nimi dotahovat....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Prípadne ak viete dať aj rovno recenzie na Kovalovú,
Bujdošovú, Vojtkovú alebo Furmanovú 🙂 Hľadám pre okres BB a zrejme len tieto budú vyhovovať, ktoré majú písaní pôsobnosť ako celé Slovensko...