Využívali ste možnosť pôrodnej asistenky cez Union?

21. okt 2024

Ahojte 🙂 využívali alebo využívate možnosť pôrodnej asistenky cez poisťovňu union v rámci benefitov? Ste spokojné? Je to akoby náhrada predpôrodného kurzu alebo plánujete ísť aj na kurz? Ako to prosím prebieha, má to nejakú postupnosť a všetko sa povie, nacvičí alebo len je to formou, že sa kvázi vy pýtate? Ďakujem veľmi pekne 🙂

autor
21. okt 2024

Prípadne ak viete dať aj rovno recenzie na Kovalovú,
Bujdošovú, Vojtkovú alebo Furmanovú 🙂 Hľadám pre okres BB a zrejme len tieto budú vyhovovať, ktoré majú písaní pôsobnosť ako celé Slovensko...

kikusik99
28. okt 2024

Ahoj, ja som síce hľadala baby z ba, pisala som im okolo 20tt maily a doteraz žiadna odpoveď a to už som 37tt, tak som sa na to vylaslala 😁 drzim palce

durisovamichaela1
28. okt 2024

Ja som to využila ale ešte v roku 2016 :0) mala som aj osobne stretnutia doma keď som bola ešte tehotná myslím ze bola u nás 2x a aj v šestonedeli prišla raz a taktiež som bola u nej na predporodnom kurze - ukazujú sa tam techniky dýchania, odpútania mysle od stupnujucej bolesti cvičenia na fit lopte masáže mne to vtedy dosť dalo ako prvorodičke ,všetko nám vysvetlila a ešte tie osobne stretnutia boli fajn na ďalšie otázky ,ja som kontaktovala p.Žukovičovu

liliana8
28. okt 2024

Ano, bolo to super (mala som p. Zukovicovu)

autor
28. okt 2024

Ďakujem baby, a tie predpôrodné kurzy boli v rámci tohto benefitu, či to ste si doplácali?

durisovamichaela1
28. okt 2024

Všetko dokopy ona ti aj povie od kedy staci chodit na tie kurzy...určite využi ak sa dá

veron1111
28. okt 2024

@kikusik99 mne prišla od nich odpoveď asi po dvoch týždňoch a v maily bolo zavolajte mi....tiež som sa na to vykaslala...a druha ktorú som oslovila ma silou mocou chcela dotlacit na skupinové stretnutia a pritom som jej povedala ze mam záujem ale aby prišla ku.mne domov....takže už som to vôbec neriešila....nechcelo sa mi s nimi dotahovat....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre