Vyšiel vám výpočet pohlavia zo stránky chlapecdievca.sk?

siska84
26. nov 2012

ci to niekto uz vyskusal? Ci su seriozny?

alena0305
26. nov 2012

Pozri si čínsky kalendár počatia. Keď som prepočítavala deti v rodine a okolí tak do na 90% pasovalo. Nám to podľa toho vyšlo- ale môže to byť aj náhoda.

martini
26. nov 2012

nie, nevyšlo mi to.

rena003
26. nov 2012

ano vyšiel, pokušali sme sa o druhé dieta cez 2 roky, a na druhý termín nam to vyšlo uplne inak ako som mala plodné dni a neplodné dni vypočítane, a je tam garancie penazí ak ti to nevíde do toho roka tak ti vrátia peniaze.za skušku to podla mna aspon nám s manželom stálo, teraz má malá 16m.

hellenkap
26. nov 2012

Mne napr. ten čínsky nevyšiel :(

samantha223
26. nov 2012

Vela ludi nevie ze v cinskom kalendari maju o dva roky viac nez v skutocnosti. im sa inak rata ten lunarny kalendar. Mne sedia vsetky 3 deti, mam 30 ale v cinskom 32 a treba si k tomu citat aj navod. je to na www.pohlaviditete.cz a dole je presne urcenie veku. a potom to sedi. ludia to zle rataju

kitky13
26. nov 2012

nám čínsky kalendár vyšiel na 100 percent, aj teraz s dievčatkom a pred 10 rokmi s chlapčekom

inviav
27. nov 2012

ja som mala byt podla cinskeho kalendara chlapec..ale na moju sestru to sedi, ta podla neho vysla spravne 🙂

renka0110
27. nov 2012

nie nevyšlo

adeli79
27. nov 2012

vyšiel mi prvý syn, druhý neviem, a tretí nevyšiel.

lencika
27. nov 2012

mne to nevyslo vobec. 🙂

e_z
27. nov 2012

Toto je moja oblubena otazka. Nam to vyslo s uplnou presnostou na 50%. Mame dvojicky - parik.🙂

wieruss
27. nov 2012

mne to vyslo 🙂

nikolet_89
27. nov 2012

vela kamaratkam a aj mne vyslo toto
http://www.mamaaja.sk/tehotenstvo-a-porod/chcem...

anika11
27. nov 2012

jeej.aka pekna stranka,ked sa rozhodneme s manzelickom pre tretie babo,tak si asi ten vypocet skusim objednat 😉 len nechapem,preco tu vsetci riesia čínsky kalendár, vsak tam ho nikto nespomina 😕 vyzera to zaujimavo.aj ta tabulka kde maju vypisane kolko kedy robili vypoctov a kolko bolo reklamacii.a garantuju vratenie penazi..tak co,ja to vyskusam,len ci budu este existovat ked ja budem chciet tretie 😅

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre