ci to niekto uz vyskusal? Ci su seriozny?
nie, nevyšlo mi to.
ano vyšiel, pokušali sme sa o druhé dieta cez 2 roky, a na druhý termín nam to vyšlo uplne inak ako som mala plodné dni a neplodné dni vypočítane, a je tam garancie penazí ak ti to nevíde do toho roka tak ti vrátia peniaze.za skušku to podla mna aspon nám s manželom stálo, teraz má malá 16m.
Mne napr. ten čínsky nevyšiel :(
Vela ludi nevie ze v cinskom kalendari maju o dva roky viac nez v skutocnosti. im sa inak rata ten lunarny kalendar. Mne sedia vsetky 3 deti, mam 30 ale v cinskom 32 a treba si k tomu citat aj navod. je to na www.pohlaviditete.cz a dole je presne urcenie veku. a potom to sedi. ludia to zle rataju
nám čínsky kalendár vyšiel na 100 percent, aj teraz s dievčatkom a pred 10 rokmi s chlapčekom
ja som mala byt podla cinskeho kalendara chlapec..ale na moju sestru to sedi, ta podla neho vysla spravne 🙂
nie nevyšlo
vyšiel mi prvý syn, druhý neviem, a tretí nevyšiel.
mne to nevyslo vobec. 🙂
Toto je moja oblubena otazka. Nam to vyslo s uplnou presnostou na 50%. Mame dvojicky - parik.🙂
mne to vyslo 🙂
vela kamaratkam a aj mne vyslo toto
http://www.mamaaja.sk/tehotenstvo-a-porod/chcem...
jeej.aka pekna stranka,ked sa rozhodneme s manzelickom pre tretie babo,tak si asi ten vypocet skusim objednat 😉 len nechapem,preco tu vsetci riesia čínsky kalendár, vsak tam ho nikto nespomina 😕 vyzera to zaujimavo.aj ta tabulka kde maju vypisane kolko kedy robili vypoctov a kolko bolo reklamacii.a garantuju vratenie penazi..tak co,ja to vyskusam,len ci budu este existovat ked ja budem chciet tretie 😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Pozri si čínsky kalendár počatia. Keď som prepočítavala deti v rodine a okolí tak do na 90% pasovalo. Nám to podľa toho vyšlo- ale môže to byť aj náhoda.