Táto téma tu určite už bola. Mám 3 týždne do pôrodu a teraz uvažujem nad epidurálkou. Neviete niekto ako dlho pred porodom treba robit potrebn vysetrenia?
@mirkava ahoj,ja som isla na poucenie tusim tak 3tyzdne pre planovanym porodom..inac by mi ju nedali...a moja skusenost.....dostala som tesne pred porodom prvu,ale mala som tak priserne bolesti,ze mi museli dat este jednu ale ani ta mi nezabrala...a mozno aj zabrala len o tom neviem...mozno tie bolesti by boli este vacsie....nakoniec to museli aj tak riesit akutnym cisarakom v celkovej anesteze....takze ja ti moc poradit neviem,lebo fakt netusim,ci mi len nezabrala alebo tie bolesti boli fakt take,ze by som "umrela"nemat ju pichnutu...
Mne tiez nerobili ziadne vysetrenia. Epiduralka mi velmi pomohla a to, ze pri nej nevies tlacit je blbost. Kontrakcie citis normalne, ale nie su take bolestive
@mirkava mne nerobili ziadne, ani som dopredu nic nenahlasovala, pocas 1. doby porodnej som potom povedala, ze chcem, tak mi ju pichli a zinkasovali prachy 😉
Tak dnes som bola u dr. a musím ist za anesteziológom na nejaké vysetrenie, ale hrozí mi aj cisarsky lebo malý je zle otočený. Som zvedavá ako to všetko nakoniec dopadne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mirkava mne žiadne vyšetrenia nerobili,ked som prišla do porodnice rodiť som iba podpisala papier sestričke a zaplatila..... 😉