Ahojte. Je tu niekto kto vie vypočítať pohlavie dieťaťa? V minulosti mi jedna pani počítala podla veku krvi či podľa cohoto bolo a trafila sa .. dakujem vopred
50% to bude vzdy spravne... uplne vazne ktora z milionov spermii tvoje vajicko trafi sa vypocitat neda... pekne si daj s krvi zistit pohlavie, to mas na istotu...
Moja bývalá kolegyňa počítala kedysi parné a nepárne mesiac podľa dátumu narodenia otca. U jej detí , a všetkých päť vnúčat to vyšlo a aj v celej obšírnejšej rodine. Moje tiež podľa toho vychádzaju.
V skratke ak otec dieťaťa je narodený v párnom mesiaci tak dieťa čo sa má narodiť v párnom mesiaci bude chlapec v nepárnom zas dievča.
Ak otec je narodený v nepárnom mesiaci, dieťa čo sa má narodiť v nepárnom mesiaci bude chlapec v párnom dievča
@katica06 3x vyslo,2x nie..
No pojdes k doktorovi a z krvi sa da zistit pohlavie. ;)
@walentina7 toto by sedelo na syna a teraz by malo byť dievčatko. Uvidíme či sa dá nato spoľahnúť
@katica06 moj muz je narodeny v parnom mesiaci, mame dve dcery, jedna v parnom, druha v neparnom, takze toto je taka srandicka, no-obcas to vyjde a obcas nie🙂
Podla mna sa to da vycitit. 😄
Podľa veku krvi nám to vyšlo pri dcére... teraz čakáme druhé a podľa toho by malo byť dievčatko a na sone mi povedal že dievča,tak uvidíme.Aj podľa čínskeho kalendára vychádza dievčatko.
@katica06 tak to by mal byť prvý syn dievča 🤣
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
S akou pravdepodobnostou to chces?