Vypláca sa materská v mesiaci, v ktorom sa bábo narodí?

katarinakacka1993
12. jún 2020

Dobry vecer chcem sa trosku poinformovat ze ak som tento mesiac poslala na socialnu poistovnu od mojej gyn. Papier na matersku ako to funguje vyplaca sa to este v tom istom mesiaci ci az sa babetko narodi?dakujem.

sunny8
12. jún 2020

Moja sa narodila v júni a hneď ešte čo som bola v pôrodnici mi nabehla prvá materská na účet

lienka.7
12. jún 2020

@katarinakacka1993 na matersku ides 6 tyzdnov pred porodom... cize dostanes 1x este kym porodis. Ci sa mylim? 😁
Ked si posielala teraz, mala by si 1x dostat okolo 15.jula, cize za jun. (Ak si teraz nastupovala na matersku).

katarinakacka1993
autor
12. jún 2020

Ja mam ternim na 22jula ☺tak asi to tak aj vychadza

lienka.7
12. jún 2020

@katarinakacka1993 kedy mas nastup na matersku? Teraz v juni, ze? ( nechce sa mi to pocitat) 😁😁😁

katarinakacka1993
autor
12. jún 2020

Na matersku ma vypisala moja lekarka uz tento mesiac 3ho a tusim neako 6teho som to posielala na poistovnu takze tento mesiac ma uz vypisala hej

loginexistuje
12. jún 2020

vyplaca sa mesiac spatne nemylis si matersku s rodicovkym ? materska sa pobera este pred porodom ak nemas narok tak az rodicak po porode

lienka.7
12. jún 2020

@katarinakacka1993 tak ti 1x pride v juli, za jun. Je to tusim podla poctu dni vypocitane... pride ti aj rozhodnutie zo socialky. Mne to doslo celkom rychlo, len neviem ako teraz, ked toho maju vyse hlavy kvoli korone ...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre