Prosím vás neviete či to škodí som v 31tt a vypila som fľašku 33cl radleru ale nevšimla som si v zadu nálepku zákaz tehotným normálne ani pred tehotenstvom ani nikdy som alkohol nepila ale v poslednom čase malo kedy dostanem chuť na pivo ale radler čisté pivo nevypijem myslíte že to je zle
..určite sa bábätku nič nestane, z jedného 33cl radleru... 😉
Nemyslim si, ze ti uskodi jedna flaska. Pripadne pozri zlozenie, ze ktora by mohla byt nebezpecna latka pre tehotne a preco a pre pokoj duse sa informovat u lekara. Ale dost pochybujem, ze to obsahuje cosi tak velmi skodlive, ze by uskodila jedna flaska. Dlhodobe pitie by mohlo uskodit a mozno este cez prvy trimester, kedy sa postupne vyvijaju organy.
..alkoholické nápoje, aj keď sú s minimom alkoholu tuším majú byť značené..to však neznamená, že si bábätku uškodila, kľud a nohy v teple 😀 😉
Viem že nie len tá nálepka má vystrašila a nevedela som či to nezaškodí ale Ďakujem pekne
z jedneho piva sa ti nic nestane, ale uz len z principu by si mala vediet ze ziadny alkohol nemozes v tehotenstve predsa....
tie nálepky dávajú viac menej na všetko, aj keď to teoreticky neškodí, ide len o to, aby sa s nimi potom ľudia nesúdili "keby niečo"....neboj, jedna fľaška je v pohode 🙂
som ani netušila, že tam taká nálepka je
Pivo je urcite neuskodi je dobre na travenie ja ked som bola tehu tiez som ich par vypila a som tu ,,ziadnu paniku☺
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nerob paniku