Caute baby. Pre niekoho blba otazka. Ale radsej sa opytam. Myslite, ze mozu uskodit v tehotenstve vypary z piva od muza?
Ze muz ide na pivo (4piva) a pride domov a lahne si ku mne. A ja to dycham? 😀
@diewcatqoo uplne vazne 🤣 doteraz spaval v obyvacke ked siel na pivo. Bala som sa, ci to nemoze ublizit.
Uz mi je fakt smutno z tychto otazok.
Daj si skafander keď príde domov a pre istotu aj ffp2
pre pana jana a toto sa rozmnozuje...
Po pôrode pôjde dieťa rovno do krčmy 🙃
Pane Boze laskavy,zdravy rozum je evidentne vysada.Ale podla mna aj sama vie aka je boba ked sa nepodpisala.
Ostava iba dufat, ze si troll a naramne sa bavis a na hlupostiach. Lebo inak - zbohom ludstvo..
A to ze nanuky nesmies jest pocas tehotenstva si vedela?dieta ti zamrzne v bruchu!😁
Myslím si, že dieťaťu viac uškodí otec, ktorý si rad uhne ako jeho "draci dych" Ale tie škody začne páchať až keď bude dieťa na svete.
😄 nie, neboj, je to v pohode 😁. To, čo dýchaš, ide do pľúc, nie do žalúdka, a je to fakt minimálne množstvo alkoholu, že v krvi by sa to ani zmerať nedalo 🙂.
Tiež dúfam, že si troll, lebo neverím, že niekto môže dávať takéto hlúpe otázky a myslieť to vazne
zaveď doma pravidlo, že keď príde muž z krčmy, musí sa narvať do atombordelu - aby náhodou novorodenec nevyžadoval pivo namiesto mlieka
ak to robi kazdy den tak jemu to moze ublizit.ked bude babo na svete,nech nespi s vami v posteli ked ma muz vypite.pocas tehotenstva tento stav neskodi.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nemyslis vazne dufam 🙂