Ahojte. Som v deviatom týždni tehotnosti a práve som v práci kde nam pred chvilou vykonávali deratizaciu proti hmyzom. Vôbec to necítiť ani nic, ale mám obavy ked tu budem celý deň to vdychovať. Poraďte či mám ísť domov, alebo netreba stresovat. Pracujem v obchode s oblecenim v nákupnom centre. Vopred ďakujem za odpovede 🙂
Ďakujem. No povedali, že to robia bežne rano počas dňa keď tu ľudia sa pohybujú a povedala som mi, že som tehotná či to nemoze skodit a povedal chlapik, že to je ok, že to je bezpečné, ale neviem no. Som z toho taka nekludna a nemôžem zas len tak odísť. V práci som ešte nepriznala tehotenstvo. No bola to deratizacia proti hlodavcom. Máme tu take upozornenie, že prípravkom glue traps to bolo robené.
Bojim sa len aby to nejak neuškodilo mimi :( lebo v takomto zaciatku sú chemikálie najviac škodlivé. Toto je moje druhé tehu a prvé zial skončilo potratom a to veru nechcem znova zažiť.
Traps su pasce. To bude ok. Len si to nelep na jazyk :D, Ale vazne nemas sa coho bat. Chapem, ze sa bojis, ale neboj. Zdravy plod nieco vydrzi v maminke. To prve nebolo v poriadku. Skusali zeny aj skakat po schodoch a nejest a pit vino v horucej vode, a ked sa to drzi, tak to drzi. Teraz ti to neodporucam, len vravim, ze potratit sa neda tak lahko (teda ak je vsetko v poriadku). Davaj na seba pozor, zdravo sa stravuj, nestresuj a uzivaj si a rad sa s lekarom. Za par tyzdnou si s najvacsieho rizika von. Mysli na to.
No aj mne to vyhadzuje návnady, ale oni to postrekovali takým neviditeľným a nesmradlavym práškom. Ale postrekovali všade do kútov. Ale vôbec to necítiť. No ďakujem dievčatá ste veľmi zlatee
Ale inak som v kľude a nestresujem praveze prezivam to celkom v pokoji som aj sama prekvapena. Co sa ma stat stane sa. Ale myslím pozitívne a verím že tento krát bude všetko v naprostom poriadku. Len toto mna trocha znepokojilo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ak deratizovali, tak proti hlodavcom. To by som radsej sla domov. Ak robili dezinsekciu proti hmyzu tak by to malo byt ok. Opytaj sa priamo ludi co to robia. Co pouzivaju a aky to moze mat vplyv na cloveka. Inak ak sa ti nebude tocit hlava a ani nic tak by to malo byt ok.