Vycítili vaše deti, že ste opäť tehotná?

lilitela
24. mar 2014

Mamičky, zažili ste niektorá u vašich prvorodených (príp. ďalších) deťoch, že sa začali inak správať, keď ste opäť otehotnela (napr. bolo viac prítulné, alebo naopak neposlušné), bez toho, aby ste im to vy, alebo niekto iný povedal? Alebo dokonca ešte aj predtým, než ste to zistili vy sami? (Čiže mám na mysli skôr tie počiatočné štádiá tehotenstva.) Jednoducho, že to deti vycítili? Ak ste to zažili, čím si myslíte, že to bolo spôsobené? Bolo z vás "cítiť" hormóny? Správali ste sa nevedomky inak? A kedy sa deti začali správať zase "normálne", ako je pre nich obvyklé?

anetkaadamko
24. mar 2014

môj už nechcel viac moje mlieko..............bolo mu protivné..........

eri28
24. jan 2015

@lilitela aj mna by toto zaujiato.mam dieta ale nechape ze som tehu. zda sa mi viac deckejsi a pritulnejsi.

kikusik88
24. jan 2015

ja mam pocit ze mala bola viac pritulnejsia, hlavne ked mi byvalo zle tak bola zlata aj sama sa zahrala, dobrucka bola, ale teraz asi mesiac je ako cert a ja neviem preco ☹ neposlucha, nezahra sa sama vobec...snad tor ychlo prejde

michi284
24. jan 2015

ja keď som bola minulý rok tehotná, tak malý sa stále mojkal vraj aby nám mohlo rásť bábätko. stále mi hladkal bruško, aj keď som tvrdila, že bábo v brušku nemám. a keď ma odviezli do nemocnice, lebo som potratila, tak to vôbec nespomínal, len ma mojkal, aby som nebola smutná. deti to vycítia.

lilitela
autor
25. jan 2015

@eri28 No tak u nas to bolo nakoniec iba obdobie. Este takych par mala, a mava, aj ked uz nie som tehotna.

nenabaja
27. jan 2015

U nas sa to tiez zacalo odmietanim mlieka, teda mozno sposobilo jeho nedostatok, neviem, v kazdom pripade mi tehotenstvo "pomohlo" k odstaveniu. Ine zmeny zatial nevidim, je mozno jedovatejsi, ale to skor pripisujem veku ako tehotenstvu 🙂

klauduska
15. máj 2015

No u nas to podla mna nas maly vycitil - my sme to uz vedeli,ale cakali sme do 12tt a az potom sme mu to povedali,ale dovtedy chodil,hladkal mi "didky", sem tam aj brusko a rozpraval,ze raz budeme mat babatko a pod. Tento stav "mojkania" trva aj teraz,ked uz o tom vie a strasne sa tesi, hladka mi brusko,pusinkuje-kraaasne 🙂

sestricka52
15. máj 2015

asi vycitila. lebo ostala v poslednej dobe dost podrazdena a stale vsade len somnou, len maminka a maminka, za otcom ide len tak sporadicky. ja som uz zufala. aj v noci vykrikuje len namna, stale chce ist len na ruky...co donedavna vobec nerobila. pekne bola samostatna a zrazu, akoby zmena. nerozumiem.

uhnakova
15. máj 2015

@kikusik88 nechcem ta strasit, ale nas maly tiez zacal byt okolo dva a stvrt roka plany ako cert a veru velmi to neprechadza :(

kikusik88
15. máj 2015

@uhnakova ono to od pridania tohot prispevku aj preslo aj sa to vratilo 😀 kadejake obdobia mame

patriciavanova
15. júl 2016

tak u nás to moje deti vycítili a vedeli skor ako mi dvaja 😀 . V škôlke každému hovorili, že mamka má v brušku bábätko, doma to stále s nami riešili a my že nie, žiadne bábätko v brušku mamka nemá. Až mi to nedalo, lebo mi meškala menštruácia a bola som unavená, prikladala som to však chorobe, lebo som tesne predtým dobrala antibiotika. No kúpila som tehotenský test a s vyplešteními očami som kukala na nádherné dve čiarky. 😀 😀 😀

No a z pohlavím to u nás bolo tiež od detí, že oni budú mať sestričku a aj búdu mať 😀 😀 . Ohľadom správania mi viac pomáhajú a hladkajú ma.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre