Vraj sa v tehotenstve nemá skákať? Ako potom sexujete ? Nechávate to len na mužovi? Či to je iné skakanie? 🤣 keď ste nepriklad na ňom ..
To nevieš sexovať bez skákania?
A keď si na partnerovi čo robíš?? Šúchaš sa?
@h2
@amelia89 a čo je na tom
Vsak sa spytaj svojho gynekologa ci vo svojom stave mozes rajdovat jak besna. Co je na tom. Vsak nic. Tak preco sa hanbis?
Ženy ženy 🤣 veď tehotenstvo nie je choroba. Nehanbím sa, kľudne sa opýtam doktora. Len som sa chcela opýtať tu
No ked pred sexom ritualne skackate a tancujete okolo vatry, tak na to pozor🙈 ja neviem ale ake odpovede ocakavas na tvoju otazku? :D myslis ze zeny doteraz pocas sexu v tehotenstve len lezali na chrbte alebo co. A inac dufam, ze ani na tom chrbte pri tom nelezis, lebo to sa tiez nema od urciteho tyzdna tehotenstva. Neboj sa pri skakani neotrieskas decku hlavu.
Nie je choroba ale niektorym veciam je lepsie sa vyhnut, obmedzit ich alebo zmiernit. Ved ked si tak nad vecou na co ti treba vediet ci skaem po muzovi? Sak si rob co chces.
@really8 ty sa chod prosím ta prejsť na vzduch a nerýp tu do mňa
A Ty nevies rozlisit, ze skakanie nohami 2 metre od zeme alebo na trampoline je ine, ako "skakanie" pocas sexu? Ci skaces ako na trampoline pri tom? Ja si neviem predstavit, ako nemozes v tomto vidiet rozdiel, fakt.
Dakujem za tip. Prejdi sa aj ty. Ale normalne. Neskac
je na tom to ze ti chybaju zakladne poznatky a sedliacky rozum. nenarazala som na to ze nemozes mat sex alebo ze tehotenstvo je choroba ale nedoslo ti to ale co sa cudujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
aby sa jedna tehotna zena naozaj pytala takuto otazku. ja uz neviem fakt 😫