Chcela by som sa spýtať dievčence že či neviete prečo sa nemá piť voda FATRA zevraj je nevhodná a chuti mi neviete v com škodí?
Nikdy som nepocula, ze tehotné ju nesmú pit
@lenula57 V tehotenstve by sa mali uprednostňovať minerálne vody s nižším obsahom sodíka, ako prevencia vzniku opuchov a vysokého krvného tlaku. A aj ja som čítala, že sa fatra nemá piť.
je prilis mineralizovana, ale ja som ju pila od 6.mesiaca vkuse az do konca kvoli paleniu zahy a vsetko ok.... lekarka mi ju aj odporucila
Som tehu a pijem ju denne,ta jediná mi pomáha pri nevoľnostiach. Pri dcére som ju tiež pila a všetko bez bolo v poriadku. Jediná fatra ktorá sa nesmie je tá biela Extra,tam je aj upozornenie na fľaši
ja som pila magneziu a detsku lucku, ale tiez si nemyslim, ze by bol problem, ze pijes fatru, dolezite je aj mineralky striedat a nepit dlhodobo jednu a tu istu.
ja som hlavne v prvom trimestri pila sulinku a fatru. Z toho jediného som nemala pálenie záhy a nevoľnosti.
ahojte, prosim neviete ci je v Martine sa da mineralka fatra nabrat zadarmika? dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som o tom nepocula,teda viem ze ta co je lieciva sa pit nema ale klasicka fatra ano,ja som ju v 8 a 9.m pila denne,bolo to jedine co mi pomohlo na palenie zahy a maly je zdravucky