Užívate, alebo ste užívali nejaké vitamíny? Prve 3 mesiace som brala Elasti q vitaminy a minerály teraz by som si chcela tiež niečo kúpiť som v 24 tyzdni.
Ďakujem 🙂
@vemi23 ja som sa rozprávala s detskou endokrinologičkou, ona mi vravela, že z ich skúsenosti už v neskoršom štádiu neodporúčajú tie vitamínové všetko-mixy.
Jasné, prvé mesiace sú dôležité, ale potom už len v strave sa snažiť brať vitamíny (ovocie, zelenina, mäso; nie tabletky). Lebo často keď sa dieťa narodí, už nemá taký prísun, takú dávku tých vitamínov, hlavne ak mamička brala ešte tesne pred pôrodom a potom akoby mali tie novonarodené deti "absťáky", lebo zrazu nemajú odkiaľ takéto látky, vitamíny mať.
Jamieson- prenatal
Pri prvom som nebrala vôbec nič len magnézium a mal 4480g.
Teraz pri druhom beriem Mamavit GS od začiatku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@vemi23 vitamíny nie sú vôbec potrebné ak si zdravá a všetko je v poriadku,ja som nebrala ani pri jednej. Maximálne magnézium. A hlavne po výživových doplnkoch bývajú väčšie deti. Teda aspoň mi to tak bolo povedané. Moje mali 3 kg 🙂