Ahoj tehulky alebo už maminky🙂
Užívam aktuálne Femibion 2. Je tam určité množstvo vitamínov. Len sa chcem opýtať, či postačujúce v danom období? Užívala niektorá z vás k tomu ešte Dčko a Céčko? Ďakujem za rady
@kkovacovak Ďakujem za odpoveď.
Ano, D užívam vždy od jesene...len neviem ci môžem a v akej dávke ešte k tomu Femibionu(vyhodiť ho neplánujem, keďže nieje najlacnejší).
@marika2101 ja mam fem.2 som 24tt + magnezium a zelezo od hematologa
@andrea_prestastna železo mán tiež. Takže nič navyše si nedávate, áno?
@marika2101 Dečkom sa moc nedá predávkovať takže kľudne si daj. Ja som brala 6000-8000IU denne. Doužívaj kľudne ten femibion a potom ti stačí aj kyselina zvlášť. Železom tiež nič nepokazíš len pozor aké kupuješ lebo ťa môže z toho zapekať.
@marika2101 Ja som uzivala len femibion cele tehotenstvo. Potom sice aj zelezo, ale to som mala na predpis, kedze som mala nizke hodnoty.
@surama áno, tiež mám to železo na predpis z rovnakého dôvodu😊 Ďakujem
@marika2101 fem.2 ma vsetko co treba , ked nahodou nemam tak mam doma zvlast kys.listovu a omega mastne,,,
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@marika2101 D by si mala užívať automaticky aj netehotná hlavne v zime keďže ho musíš mať nedostatok. C je na imunitu takže tiež neuškodí v dnešnej dobe. Inak nemusíš nič iné. Dokonca ani femibion. Stačí kyselina listová pokiaľ sa normálne stravuješ.