Dobrý deň prosím vás ake sú najlepšie vitamíny v tehotenstve? Chcem si nejaké kúpiť len neviem ktoré sú najlepšie. Ďakujem za radu
@dadinka0123 Ahoj. Za mňa PRENATAL od Jamiesonu. Celkovo táto značka vitamínov je pre mňa a moju rodinu TOP 🙂
Aj ja mam prenatal. Akurat ta tableta je obrovska😱
Ja som nebrala nic okrem magnezia - aj sam.lekar mi povedal ze pestra strava staci a ze z vitaminov sa rodia velke deti. Jedla som vela ovocia a zeleniny, pestru stravu a mala je zdrava a stastna a porodna hmotnost 3030g 🙂 radsej tie peniazky investovat do ovocia a zeleninky 🙂
@veronice hlavne teraz v zime zozenies mrte vela zeleniny cerstveho ovocia a nie importovaneho🙄
Vitaminy plánujem brat do jari, kym nezacnu sezonne veci..
@baby_wanted
@baby_wanted ktorý
@baby_wanted mrte vela tak ako v lete samozrejme ze nie ale zozenies aj od slovenskych pestovatelov dost na zostavenie pestreho jedalnicka - paradajky, uhorky, redkovky, listova zelenina, z ovocia minimalne jablka a napriklad citrony, pomarance a banany su importovane aj v lete takze nevidim dovod preco ich nejest aj v zime. Okrem toho brutalne vela mineralov a vitaminov je napriklad aj v ovsenych vlockach, mandliach, orechoch vseobecne, bielkoviny v strukovinach a mliecnych vyrobkoch a mase (tiez sa da kupit kvalitne domace alebo zo slovenska), zdrave tuky v kvalitnych olejoch, rybach...da sa zostavit pestry a kvalitny jedalnicek aj v zime ;) nehovorim ze je toho na vyber ako v lete ale da sa to 🙂
@baby_wanted no tak to si neviem predstaviť aká veľká nemám rada veľké tabletky 😁😁
Ahoj, vrelo odporucam prirodne vitaminy od forever. Mam s nimi velmi dobre skusenosti. Aj svagrina tehulka ich zacala uzivat, kedze nevolnosti ju priviedli k tomu, ze stratila 12kg na vahe. Konecne prestala chudnut a upravilo sa jej viac veci.
@dadinka0123 Myslím, že každá si kupujeme to, čo si myslíme, že je najvhodnejšie a čo nám sedí prirodzene. Ja užívam ešte aj dnes a užívala som aj pri snažení Femibion 🙂 Pretože jeho zloženie sa mi pozdávalo najviac, super je to, že v jednej kapsulke sú všetky vitamíny, ktoré to bábätko v brušku potrebuje 🙂
Velmi dolezite je prizerat sa na zlozenie. Zamerat sa nan. Aby doplnok obsahoval vsetky vitaminy v takom mnozstve v akom je treba 🙂
Predám Ladeevita, zostalo mi 58 ks. Cena: 13 € (+ poštovné).
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne vyhovoval Femibion. LadeeVita som skúšala tiež, odporúčal mi ich súčasný gynekológ, ale ja som ich ani nedobrala - vracala som z nich.