Dobrý deň ,brali ste nejaké vitamíny počas tehotenstva okrem kyseliny listovej ? 🙂
Pokial si zdravá, žiadne umelé vitamíny nepotrebuješ. Stačí pestrá strava. Ide leto, mame čerstvé ovocie a zeleninu
Umele vitamíny - to je len marketing.
Ja tiez beriem len to, co mi lekarka povie, ze mi aktualne chyba.. teraz napr zelezo s pridavkom listovej. Inak nic navyse neberiem.
@erikavasilova jedine femibion 🙂
Ja nie 🙂
Ja som alergik na ovocie , tak som brala femibion a teraz beriem ladee vita.
Ziadne. A odporucam femibion 1 v prvom trimestri a fem 2 v dalsich mesiacoch. Inak absolutne ziadne ine vitaminy
Femibion (najprv 1, teraz 2), každý deň čo najviac ovocia a zeleniny sa mi dá zjesť a od cca 18tt aj magnézium.
Mne lekár odporučil LadeeVita, tak beriem od začiatku len to.
Mne hneď na začiatku toho predpísala moja dr viac. Vít. D, E a kyselinu listovú, dovtedy som brala femibion 1. Teraz som v 5 mesiaci beriem vit. D, železo a magnezium. Mávala som bolesti a tvrdnutie brucha preto magnezium a železa som mala nedostatok keďže mám prevažne vegetariánsku stravu
@slavuska1506 takto to aj ja mám, ešte aj dneska.
Začala som tie vitamíny užívať, keď sme sa snažili, keď sa nám nedarilo a po pár mesiacoch mi začali meškať a testík som mala pozitívny. A teraz už len odratávam čas kedy sa tomu nášmu malému anjelikovi zažiada prísť medzi nás 🙂
Pekný deň prajem , máte skúsenosť aj s vitamínmi calibrum? 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie