Ajojky žienky.. Aké užívate vitamíny?? Aké sú najlepšie?? Je ich strašne veľké množstvo a človek si nevie vybrať. Ďakujem krásne za info. Pekny dnik 🙂
@mamkacharlotta stačí ti kyselina listová. Do drahých doplnkov peniaze nemusíš dávať. Samozrejme dobre je dopĺňať C keď nemáš dosť zo stravy a celoročne D ale to je dnes už automatika.
@lucia7933 ďakujem krásne
@kkovacovak ďakujem krásne
Ahoj, ja užívam femibion, magnézium a globifer - kvôli nedostatku železa.
ono asi to je jedno, najdôlezitejsia je kyselina listova v aktivnej forme - Folat
Ja tiež femibion. Obidve tehotenstvá, aj toto tretie.
@lenkadenisa a ak sa mozem spytat, popri Femibione uz nic ine?
Femibion 1 teraz Femibion 2, magnerot, Ascorutin-ten mam na odpor.lekara
@mamkacharlotta ja som brala najprv femibion, ale nič moc. Potom som prešla na Jamieson prenatal a ešte aj sestrička má chválila, že mám skvelé výsledky krvi, že čo beriem. Bola som spokojná.
@mamkacharlotta prvy trimester kyselona listova,neskor prenatal od Jamiesonu
@mamkacharlotta femibion a vit. D, lebo som mala nizku hladinu a este som brala infuzie zeleza.. Niekedy si dam magnerot, len cista veda, kedy si ho mam dat, lebo sa nema s mliecnymi ani hned po jedle..
fertiprona ale chcem si kupit ladeevita
@lucia7933 nie, nič. okrem euthyroxu (nemám štítnu žľazu). časom sa isto pridá železo, toho mávam občas málo.
aj ja femibion 1 a potom 2
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mne boli odporucane Femibion napriklad