Ahojte. Viete mi poradit nieco na imunitu? Mame tu koronu aj chripku a nechcem ochoriet.
Beriem femibion 2 a kazdy den si dam este Celaskon
Samozrejme ovocie jem aj zeleninu.
Diky 😘🦉
@slniecko187 ja k Femibionu a Ccku doplnam este jedno Dcko (to mi odporucila imunologicka, ze neuskodi) a inak ovocie/zelenina a vetrame, hadam to bude stacit ;)
ked staci tak potom dobre 🙂 dakujem vam
Mne pomaha tiež jesť stale niečo, sladké absolútne., pritom som ho milovala.. radšej si chlipnut z polievky, hlavneho jedla, rožok .. večer uz to je ťažko, vtedy nejem uz tak nic nepomáha, iba spánok. Inak pro prvom som si kupila tie lízatka... No teraz ked si na ne spomeniem prevracia sa mi žalúdok 😀 banany som jedla polku tehotenstva hned z rana vždy.. teraz ani vidieť 😀
@makakova to som si ani nevsimla 🙂 tusim sme obe komentovali v tej istej diskusii 😂😂 no ja dufam, ze este max. tyzden, ako uz mi stacilo, zacalo to tusim hned v 6tt, plne udrelo tak 8-9tt a teraz je to tak, ze 1-2 dni super (to uz stresujem ci je vsetko v poriadku) a na dalsi den si to odskacem aj za tie predchadzajuce dva ale svita na lepsie casy, nech to mas cim skor za sebou 🤞🏻
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Podľa mna to staci