Vitamíny na imunitu pre tehotné

slniecko187
22. dec 2020

Ahojte. Viete mi poradit nieco na imunitu? Mame tu koronu aj chripku a nechcem ochoriet.

Beriem femibion 2 a kazdy den si dam este Celaskon
Samozrejme ovocie jem aj zeleninu.

Diky 😘🦉

klip0
22. dec 2020

Podľa mna to staci

petamich
22. dec 2020

@slniecko187 ja k Femibionu a Ccku doplnam este jedno Dcko (to mi odporucila imunologicka, ze neuskodi) a inak ovocie/zelenina a vetrame, hadam to bude stacit ;)

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slniecko187
autor
22. dec 2020

ked staci tak potom dobre 🙂 dakujem vam

makakova
22. dec 2020

Mne pomaha tiež jesť stale niečo, sladké absolútne., pritom som ho milovala.. radšej si chlipnut z polievky, hlavneho jedla, rožok .. večer uz to je ťažko, vtedy nejem uz tak nic nepomáha, iba spánok. Inak pro prvom som si kupila tie lízatka... No teraz ked si na ne spomeniem prevracia sa mi žalúdok 😀 banany som jedla polku tehotenstva hned z rana vždy.. teraz ani vidieť 😀

petamich
22. dec 2020

@makakova si mi prave opisala moj den resp. moje posledne tyzdne, som sa tesila ako budem jest sladke a teda nejde mi vobec 🙂 fungovala som na pecive suchom, pecive s maslom a polievkach a vecer uz len prezit, teraz od 11tt sa to pomaly zacina lepsit tak hadam (klop klop)

makakova
22. dec 2020

@petamich ups, tento príspevok som.chcela písať do inéj témy, som sa pomýlila 😀 dúfam ze tiež v 11tyzdni sa to bude zlepšovať ako tebe,ja som zatiaľ 8tt

petamich
22. dec 2020

@makakova to som si ani nevsimla 🙂 tusim sme obe komentovali v tej istej diskusii 😂😂 no ja dufam, ze este max. tyzden, ako uz mi stacilo, zacalo to tusim hned v 6tt, plne udrelo tak 8-9tt a teraz je to tak, ze 1-2 dni super (to uz stresujem ci je vsetko v poriadku) a na dalsi den si to odskacem aj za tie predchadzajuce dva ale svita na lepsie casy, nech to mas cim skor za sebou 🤞🏻

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre