Vitamíny Jamieson Prenatal multivitamín

laurita12
12. mar 2017

Ahojte tehulky, máte skúsenosti s týmito vitamínmi?Prekračujú dosť dennú dávku,neuškodili Vám?Nerodili sa Vám veľké detičky?Bola by som Vám vďačná za každú radu.Ďakujem

babatkoo
12. mar 2017

@laurita12 ahoj, ja som uzivala tieto vitaminy este pred a aj pocas tehotenstva a uzivam ich doteraz aj ked ma maly 22 mesiacov, pretoze ho stale dojcim vecer. Syn mal 4150g a 53cm ked sa narodil v 38tt. Gynekologovia mi na vitaminy nikdy nic nepovedali aj ked vedeli ze ich uzivam ked som lezala na rizikovom. Uzivala ich aj moja svagrina ktora porodila v 38tt dcerku s mierami 2690g a 47cm 😉 Ja tuto znacku velmi odporucam kvoli kvalitnemu a vysokemu obsahu vitaminov a mineralov v tabletke. Uzivam od nich aj vapnik, s ktorym som mala skvele vysledky po kontrole na dezitometrii u reumatologa.

katusik1986
12. mar 2017

Ahoj, aj ja som ich užívala, aj teraz ich užívam keď kojim, deti sa mi obe narodili v 38tt a vôbec neboli veľké 2680g a 48cm, 2780 a 47cm ja som spokojná s nimi 🙂

kacenka2803
12. mar 2017

@laurita12 ahoj ja ho beriem už rok a pol keďže ide o prírodný produkt neuškodí ti ani babetku keďže je vyrobený pre ženy čo sa snažia otehotnieť sú tehotné a koja takže sa neboj malý mal 3,080kg ja mám len 158 cm takže na moju výšku ideál nemala som žiadny problém s nedostatkom železa počas a po pôrode čo dosť mamičiek tento problém malo

kacenka2803
12. mar 2017

@laurita12 musia prekracovat dennú dávku pretože sú určené pre telulky a ako vieme bábo si berie všetky živiny s maminy aby sme mali scoho dávať musia mať väčšie dávky vitamínu a pod aby ani nám nechýbalo

autumn11
4. máj 2017

ja som brala tiež jamieson prenatal vitamíny a všetko bolo ok. Určite mne ani bábu neuškodili.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre