Ahojte tehulky, máte skúsenosti s týmito vitamínmi?Prekračujú dosť dennú dávku,neuškodili Vám?Nerodili sa Vám veľké detičky?Bola by som Vám vďačná za každú radu.Ďakujem
Ahoj, aj ja som ich užívala, aj teraz ich užívam keď kojim, deti sa mi obe narodili v 38tt a vôbec neboli veľké 2680g a 48cm, 2780 a 47cm ja som spokojná s nimi 🙂
@laurita12 ahoj ja ho beriem už rok a pol keďže ide o prírodný produkt neuškodí ti ani babetku keďže je vyrobený pre ženy čo sa snažia otehotnieť sú tehotné a koja takže sa neboj malý mal 3,080kg ja mám len 158 cm takže na moju výšku ideál nemala som žiadny problém s nedostatkom železa počas a po pôrode čo dosť mamičiek tento problém malo
@laurita12 musia prekracovat dennú dávku pretože sú určené pre telulky a ako vieme bábo si berie všetky živiny s maminy aby sme mali scoho dávať musia mať väčšie dávky vitamínu a pod aby ani nám nechýbalo
ja som brala tiež jamieson prenatal vitamíny a všetko bolo ok. Určite mne ani bábu neuškodili.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@laurita12 ahoj, ja som uzivala tieto vitaminy este pred a aj pocas tehotenstva a uzivam ich doteraz aj ked ma maly 22 mesiacov, pretoze ho stale dojcim vecer. Syn mal 4150g a 53cm ked sa narodil v 38tt. Gynekologovia mi na vitaminy nikdy nic nepovedali aj ked vedeli ze ich uzivam ked som lezala na rizikovom. Uzivala ich aj moja svagrina ktora porodila v 38tt dcerku s mierami 2690g a 47cm 😉 Ja tuto znacku velmi odporucam kvoli kvalitnemu a vysokemu obsahu vitaminov a mineralov v tabletke. Uzivam od nich aj vapnik, s ktorym som mala skvele vysledky po kontrole na dezitometrii u reumatologa.