Ahojte, nepatri to k problemom ale chcem sa len na to spytat ohladne rehabiek na chrbat, mam tam aj virivku, zatial sa tomu vyhybam lebo sa bojim. Chodili ste tehotne sa kupat alebo do virivky? Lekar mi povedal, ze do nejakej teploty aby mala voda a OK.
A cisto pre zaujimavost, citala som, ze farbit vlasy je zle a niekde, ze absolutne nevadi. 🤷♀️
Ake su vase skusenosti?
Vlasy som si farbila, vo vírivke som síce nebola ale len preto, že nebola príležitosť. Ak lekár vírivku odobril, prečo mu neveríš?
@evickuska vírivka je nevhodná ak je tam príliš teplá voda, a čo sa týka tých verejných, tak samozrejme je tam isté riziko nejakých infekcií, mykóz atď. Neviem ako je to na rehabke, ale nemyslím si, že napúšťajú vždy čistú vodu pre každého klienta...
Vo farbení vlasov absolútne problém nevidím. Niekomu môže byť nepríjemný zápach farby, tak len dobre vetrať.
Vlasy som si farbila aj v prvom aj druhom tehotenstve...radsej farbit ako chodit ako stara zena so sedivymi vlasmi.Vo virivke som nebola, nebolo kde...
@evickuska vlasy som farbila aj teraz pri dalsiom farbim 🙂 kebyze nemam sedive od 22 tam nefarbim vobec
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@evickuska kupem sa doma, chodim sa kupat aj inam, vanu s triskami doma pouzivam, vlasy si farbim.