Ahojte baby snažíme sa o bábätko ale nedarí sa a teraz sme sa zase snažili ale proste už to tak neriešim už iba vždy čakám že bude meškať nebude meškať ale teraz mam ešte 10 dni do ms a neviem či som alebo nejsom chcem sa opýtať môžem si dať pohár vina keď ešte neviem či hej alebo nie ?
v pohode mozes....
Samozrejme, ze si mozes dat vino. Ved to keby niektore zeny tak brali tak aj dva roky by nedali do seba ani kvapku alkoholu. To tak brat nemozes a keby si aj tehotna bola, tak ten pohar vina isto neuskodi!
Ja som zistila, že som tehotná na dovolenke a dovtedy som tiež tam kadečo popila.. 🙈🙄 Nakoľko babo bolo neplánovane.. Ale doktor ma upokojil, že sa nič nemohlo stať.. 🙂
@standusina presne tak.....
@akinom0077 kazda zena to ma fakt ine, ma to vzdy fascinuje.
Ja som deň predtým ešte vypila dva poháre vareného vína, keďže to bolo v zime, tak sme si uvarili 😂😃
Jasné, veď nevieš proste kedy sa vám zadarí a keď si dáš raz za čas pár pohárov vína sa nič nestane ;)
Prve dni-tyzdne po oplodneni babo nie je napojene na tvoj krvny obeh takze kludne, placenta sa tvori tak medzi 6-8 tt.
Ja som si este ten vecer, co som nasla ciarky, na oslave dala pohar....ze ked je to zas na dlhu dobu naposledy 🙂
Červené víno pôsobí dobre na prekrvenie maternice v prípade že sa zadarí a oplodnené vajko sa bude chcieť usadit ;) pohár vína každý deň na večer ;)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
moja zlata.. ja som zistila, ze som v tom v 5tt.. som vina muska, este den pred // som vstrebala par poharov 😉 🍀