Ahojte, mozno trosku nezvycajna otazka, ale moze sa rotacny vibrator, alebo akykolvek vibrujuci vibrator pouzivat pocas tehotenstva? Nemaju tie vibracie nejaky vplyv na babatko? Vdaka
@barboritta a to už prečo "nesmie"? 😀 ak je tehotenstvo bez problémov, tak môže... iné je napr. skracujúci krčok alebo tvrdnutie
Nema ako uskodit. Ale ked ti doktor zakaze kvoli nejakym problemom sex, nesla by som ani do vibratoru
@zuzanka.zuzu Tak ja sa nehadam,iba mi to prislo logicke,ze ked otrasy,vyhrievane sedacky v aute napr,skodia tak asi aj toto.ved pre mna za mna,nech si kazda pouziva co chce.Zodpovednost kazdej tehotnej za svoje dieta
Vdaka 🙂
@barboritta a súlož nie sú otrasy? 🙂 vyhrievané sedačky v aute škodia? oveľa viac škodí prechladnutie a nie vyhrievané sedačky... pri bezproblémovom tehotenstve neškodí nič.
@zuzanka.zuzu ok,rob si ako chces
@barboritta ja? 😂 ja nie som autorka otázky 😂
@zuzanka.zuzu Pardon,nech si kazda robi co chce,ci tehotna,ci netehotna.Ja sa s nikym hadat nechcem.Aj autorka.
@viestta tieto veci som kedysi riesila s mojim gyndosom pri prvom dietati,tak sa pan primar mylil,no.Ved nehadam sa
@barboritta s vyhrievanymi sedackami plne suhlasim, tiez mi ich moj dr - primar zakazal, vraj v tehotenstve absolutne, sposobuju tym vyhrievanim vacsie prekrvenie ciev, co moze vyvolat porod, rovnako ako dlhe horuce kupele sa neodporucaju...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie,nesmie