Robila som si veštenie pohlavia s prsteňom. Mám prvého chlapca a druhé dieťa ešte v bruchu, neviem ešte čo to bude.
Robila som si tu už veľakrát spomínané veštenie pohlavia z prsteňa a vyšlo mi takto.
Najskôr sa mi krúžilo do kruhu a potom kmitanie, čiarka. Viac neukázalo. Čo to teda znamená?
Aké pohlavie by som mala mať....Sedí mi to? Pri prvom? Ďakujem
No ja som si tiež myslela,že kruh je dievča,aj som i myslela,že budem mať dievča a svokra mi veštila,že kruh,to bude chlapec a aj je 😀
Takto ti to vyvestim aj z hodu mincou, hodu kockou - parne, neparne...
Najlepsie bude, ak mi za to aj zaplatis 25e, aby to malo punc exkluzivity 😎
„U narodených detí sa na Slovensku v sledovanom období od roku 2001 do roku 2010 pomer chlapcov a dievčat pohyboval v rozmedzí 1 020 až 1 070 chlapcov na 1 000 dievčat,“
@jablcko1 tak vzdy je to 50:50 kedze ziadny prsten ani iny predmet ti pohlavie nepovie:D Ako zabavka na vyplnenie dlhej chvile super, ale neverim, ze to niekto moze mysliet vazne 🙂
Ja viem, že je to sranda....ale veľa ľuďom to vyšlo. Neberiem to vážne, len chcem vedieť, ako to vlastne je....mne vychádza kruh chlapec a druhe ciarka....ale este neviem co to bude 😉
kruh dievča a zo strany na stranu chlapec, chlapcov mám /aj my to dva krát vyšlo/ a tretie mi vychádza dievča 😉
Tak či tak, je to hlúposť,alebo náhoda. Lebo pravdepodobnosť je 50/50. Mne to robila švagriná asi dva krát - pred otehotnením a vždy vyšlo dievča ako prvé. No a minulý týždeň som na sone jasne videla pipíka. 🙂 Takže tak
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@jablcko1 do kruhu je dievča........zo strany na stranu chlapec a berú sa do úvahy aj potraty .....xy ľuďom to vyšlo, ale sú to babské reči, treba to brať s rezervou.