Váženie na digitálnej váhe. Mohlo ublížiť bábätku?

lunnka
12. okt 2011

Ahojte, som v tretom mesiaci tehotenstva, zvesela som sa vazila na nasej digitalnej vahe, az kym som si neprecitala, ze sa nema pouzivat pocas tehotenstva (udava vahu, percento tuku a vody) .. Mam strach ci som neposkodila babo..Viete sa niekto k tomu vyjadrit? Pevne verim, ze to nevysiela natolko silne vlny-signaly, aby doslo k poskodeniu, ale strach vo mne zostal ☹ . Dakujem

anjelicek26
12. okt 2011

@lunnka - jezisi maria, nie si chora, ale tehotna. Moja zabudni na strachy, ved kazdy interntetovy, mobilovy a boh vie aky signal je horsi. Kazdy ultrazvuk je hodne hodne horsi. Keby to takto kazda tehula berie, zblazni sa strachom.

Ale na otazku - NIE - nic sa nemoze stat, kludne sa na nej vaz dalej ako miliony inych zien v tehu. Nema sa pouzivat pocas tehu - lebo ti vyjdu skreslene vysledky o tuku, vode... To je jediny dovod, ziadne poskodenie plodu.

lunnka
autor
12. okt 2011

Dakujem anjelicek, zdravy rozum mi to sepkal, ale musela som sa uistit 🙂 dlho sme cakali nerada by som nieco pokazila

nibiru
12. okt 2011

ak sa chces vazit koli tehu odporucam vzdy na jednej vahe a najlepsia by bola ta stara nie digitalna 🙂 mne pravidelne inak ukazovala doma digitalna a inak u lekara obycajna a neboj ziadna digi vaha neposkodi plod 😉

kvetinka211
12. okt 2011

@lunnka Tiez som toto riesila, nebolo mi z toho navodu jasne ci sa to nema kvoli skreslenym vysledkom, alebo kvoli tomu ze by to mohlo nejako uskodit. Je to zrejme kvoli tym vysledkom ... lenze ta vaha funguje myslim tak, ze vysiela slabucky elektricky prud a na zaklade odporu tela zistuje tie % vody, tuku a pod. Nechcela som preto riskovat, tak som sa vazila radsej vzdy v ponozkach, tie to musia spolahlivo odizolovat. Par krat som sa na zaciatku vazila naboso a babu samozrejme nic nie je 😉 Ked si chces byt ista, vaz sa tiez v ponozkach alebo este lepsie vzdy v tych istych gumenych papuciach.

danielahamar
4. feb 2013

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 musela som

staford
4. feb 2013

@lunnka 😀 😀 😀 😀 😀 ako vtip super pobavilo dlho som sa tak zasmiala kolko máš rokov? 😉

lunnka
autor
5. feb 2013

🙂 no uz aj pre mna dost trapne, uplne som na ten prispevok zabudla 🙂 ale kedze viem v akej situacii som to pisala (a pozeram ze som take neriesila sama), troska sa chapem.. keby som vedela ako, mazem.. je mi luto za casom ked som mala "len" take problemy..
@staford
@danielahamar

digysa
16. feb 2013

@lunnka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 A uz si porodila?

angi07
18. feb 2013

@lunnka Podľa mňa len kvôli tomu by sa nemala používať, lebo by udával skreslujúce výsledky. tá váha totiž nevie, či si tehotná. Podľa mňa viac škodí mobil, ako digitálna váha...............

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre