Vankúš pre tehotné

lucka63
4. júl 2020

ahojte, chcela by som sa spýtať na skúsenosť názor s vankúšom pre tehotné na spanie následne využiť ako dojčiaci , ak áno tak aký. Ďakujem

kiki68
4. júl 2020

@lucka63 bez vankusa by som davno chcipla. Takze za mna must have

spajki
4. júl 2020

@lucka63 ahoj za mna velke plus kedze ani spat som poriadne kvoli bruchu nemohla...urcite odporucam aj ked sa koji...

77daniela77
4. júl 2020

....a s ktorym ste boli spokojne?
@spajki
@kiki68

sara07
4. júl 2020

využila hlavne v posledných mesiacoch lebo som tak mierne na poloboku spavala, super podoprelo bruško a potom na kojenie najlepšia vec na svete a teraz ešte stále služi je pri zábrane na posteli aby netlačila
ja mám typ zahnutý nie rovny

diaalex
4. júl 2020

@lucka63 kupovala som klasicky dlhý z lidla, pre mna bol top, a následne som ho využívala pri kojení 🙂

kiki68
4. júl 2020

@77daniela77 ja mam v tvare rohlika z amazon. Stal 50 eur myslim a ma dobru vypln, tu normal vankusovu. Pozor na tie s polystyrenovymi gulickami, strasne hreju

spajki
4. júl 2020
spajki
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pa_tricia19
4. júl 2020

@lucka63 ahoj, perfektná vec za mňa , presne ako baby píšu, aj na kojenie potom, aj ako zábrana do postele...kupovala som v kauflande za 10e a tvar banán 🤗

kittyna5
4. júl 2020

Ja mám presne tento a úplne super. Neni mi teplo keď ležím, lebo na chrbte podopiera iba kúsok, ale presne ako má takže zbytočne neni okolo mňa omotaný a má dobrú výplň
http://www.vipbaby.sk/kategoria/potreby-pre-mam...

77daniela77
4. júl 2020

Dakujem.

zafir
5. júl 2020

@lucka63 za mňa určite jedno veľké ÁNO. Vankúš pre tehotné je u nás využívaný aj 9 mesiacov po pôrode. Občas sa k nemu dokonca pritúli aj môj manžel😁

sense
5. júl 2020

Za mna super vec, pouzivsm doteraz obcas na spanie

dollyzv
5. júl 2020

Ja mám tento https://m.alza.sk/maxi/new-baby-univerzalni-koj... a som nadmieru spokojná 😊😊

mtn112233
8. sep 2022

@lucka63 najlepšia vec ktorú som si zaobstarala ešte ako tehotná 🙂

ankare
8. sep 2022

@lucka63 ja si počas spania dávam medzi nohy normálny vankúš. Dojcim poležiačky, teda netrpí ani chrbát,ani ruky.

janezz
8. sep 2022

Pri prvom tehu som nemala a bol to horor. Paplón som si kadejako rolovala 🤦‍♀️ tesne po pôrode som si ho kúpila v Lidli. A žije so mnou už vyše 7 rokov. Pri druhom tehu to bol poklad. Už je taký chudák, že by ho chcelo nejako prerobiť alebo rovno kúpiť druhý. Takže za mňa najlepšia vec aká existuje

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre