Dobrý večer dnes som bola na sone podla poslednej menštruacie by som mala byť v 7tt doktorka mi to presne nevedela povedať na ultrazvuku videla vačok aj terčik ale plod nie ďalšiu kontrolu mam o desat dni stalo sa aj vám že sa vam plod neukazal alebo až neskor bojím sa a som nervozna z toho neviem ako tých desať dní vydržim :(
kočky chodia k lekárke veľmi skoro - ešte ani len lekárka nič poriadne nevidí a potom prežívajú stres. A pritom by stačilo prísť v 10 tt. Lekárka by už videla čo a ako, aj tehu knižku by vypísala.... Pri 3 tehu som prišla v 15tt - lekárka už všetko videla - v súčasnosti dcéra chodí do 1 triedy.
žienky,neodsudzujte hned,máloktorá prvomamička vie,že k dr. stačí ísť až tak v cca 8.týždni.takže je normálne,že sa toho boja,
@25bibianka25 je to normálne a často sa to stáva,ja som na tom bola rovnako pri prom tehu,ostatné som už išla podstatne neskôr,vedela som,že je zbytočné ísť tak skoro,nezostáva ti nič iné,len vydržať 🙂
Ahoj, ja som bola na sono prvýkrát v 4.tt, ale akciu bolo vidno az v 7.tt...ale je to individuálne.
Čo sa týka toho "skorého" chodenia ku gynekológovi: ja som mala bolesti a dva negatívne tehotenské testy, takže som veľmi rada, že som tak "skoro" išla a vedela som, na čom som a mohla som sa tešiť.
Vždy je lepšie mať istotu...najmä u prvorodičiek.
Veľa štastia a zdravia v tehu.
No ja neviem baby pokiaľ by bola naozaj v 7tt plod už musí byť určite a možno aj akciu by už malo byť vidieť. Možno si otehotnela neskôr a si v nižšom týždni. Veľa šťastia
v 5 tt vak, a v 6 plod a akciu , aka je norma si sa mala pytat dr.
25bibianka25 ahoj. No mne pri prvom tehu ostali iba gestačné vačky, bez plodov, ani po opakovaných kontrolách nebola akcia srdiečka. a teraz pri druhom tehu som bola u lekára 7+4 tuším a už bola akcia srdiečka. Takže počkaj ešte. je to individuálne. Hlavne buď v kľude, nestresuj a daj malinkému čas sa pekne udomácniť 🙂
@25bibianka25 6+3
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Jaaj, .denno denne čítam podobné diskusie,,ak nevydrzis, ,chod na súkromnú kliniku,,zaplatíš okolo 10e z krvy zistia čo nieje veľa a budeš naisto vedieť ču si tehu, ,HOTOVO