Velmi by ma to zaujimalo, lebo som v 33tt a lekár mi este nekázal sa objednat na prietoky, nie je to neskoro ?
takže sa mi staci až potom objednat normálne na ctg ??
@suzy29 ja som bola až keď som chodila do poradne v pôrodnici čo bol tiež cca 36-37 tt
a ak som mala problemovu placentu v 29tt nemala by som ist skor ?
@suzy29 na to by mal odpovedať asi lekár 😒
Že na sone v 29+4tt som ju mala v druhom stupni, čo je vraj na taký týždeň priskoro....vlastne že mi rýchlo dozrieva
ja som absolvovala až okolo 35tt 🙂 to stačilo
prvy raz v 33tt, potom v 36tt a v 38tt
Zajtra mám volať kamoske čo robí na porodnej sále tak mi zistí či môžem aj skôr na ctg, gynekológ mi ho ešte nerobil vobec
@suzy29 Ahoj, ja som bola prvýkrát v 28. tt. Neviem prečo tak skoro, robil mi ich na sone. Kedže som mala stredne ťažkú poruchu prietokov, brala som lieky a chodila na prietoky každé dva týždne. Záleží to ale asi od lekára.
ja som v 31tt a dnes mi lekarka povedala, ze sa mam objednat na prietoky do porodnice, kam chcem ist rodit... ja mam hustejsiu krv a som sledovana aj na hematologii, takze mysim, ze preto ma uz teraz posiela.
@suzy29 Ako vacsina bab som bola az v nemocnici u svojho porodnika cca v 36 ale 37 tt a bola som iba raz
Prvykrat mi robil prietoky gynekolog v 35.tt a potom uz moj porodnik kazdy tyzden na poradni.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
v 29. tt