mamicky v ktorom tt sa chodi na 3 sono?
@bibi16 ja myslim, ze najlepsie je babatko vidiet v rozmedzi od 20-26.tt ja som sla v 24.tt a ledva ledva ho zachytilo celeho, lebo bol velky 🙂 ale podarilo sa, ja som ani tak netuzila po zisteni pohlavia ako po tom, aby som mala pamiatku v podobe cd 😉 je to krasne vidno tam prsteky, kolienka, pliecka, je to nadherna pamiatka, sem tam si to zapnem na pc a pozeram ako ten cas rychlo leti 🙂
ono sa da ist dva krat, na tzv male 3d a velke 3d, niekedy okolo 10-14 tusim a potom okolo 24, ale nabuduce by som uz dva krat rozhodne nesla. tak ci tak mi robili ultrazvuk kazdu poradnu+ tie morfologicke, koza sprosta som bola ze mi nedoslo ze aj to je ziarenie a az teraz citam o tom ze vlastne nevieme co to raz spravi kedze generacia ktora bola hufne takto ultrazvukovana este nevyrastla. o rontgene sa kedysi tiez tvrdilo ake je to bezpecne. kym sa doslo na to ze ani nahodou. tie morfologicke a 3d /alebo dokonca 4d/ na ktory sa pytas aj trvaju celkom dlho, niektore deti si chytaju usi alebo sa obracaju a odvracaju lebo im to asi velmi dobre nerobi, cize staci ist len raz a opatrne.
Ja som bola aj v 13 tt aj v 19tt a uz aj na tom prvom malinku bolo pekne vidno...cmulala si palcek.. fotky mam v albume t z toho 13 tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
na 3D sono mozes ist kedy len chces.....3D sono sa robi pocas celeho tehotenstva,ale predpokladam,ze ty chces ist na 3D kvoli pohlaviu babatka....tak najlepsie je ist medzi 25-28 tyzdnom,ale kazde pracovisko udava ine terminy,takze radsej si zavolaj na pracovisko,kde planujes ist a oni ti presne povedia,kedy je to podla ich pristroja najlepsie.