V ktorom týždní sa má ísť na 3D/4D sono?

mia_ko
29. aug 2012

Ahojte, v ktorom týždni sa odporúča ísť na 3D/4D sono? Ďakujem 🙂

danka2105
29. aug 2012

Ahoj, najideálnejšie od 24-28 tt, ak chceš mať pekné fotky alebo video, ja som bola v 25tt a máme krásne fotky, kamoška bola v 28 tt a malý bol už taký veľký, že nemá pekné foto.

zuzu611
29. aug 2012

no najlepsie je ist okolo 21 22 a neskor je to velmi pekne vidiet odporuca sa po 20.tyzdni...ja som bola u dr.brestanskeho v HC

manittu
29. aug 2012

od priblizne 22-28 hovoria ze je idealny cas, my sme boli v 26 a bolo pekne vidiet...babatko nebolo az take chuducke, akurat....boli pekne zabery, video, no velmi sa nam nechcelo ukazat 🙂 ale da sa ist v priebehu celeho tehu. Ja by som mozno este nabuduce pockala neake 2-3 t 🙂 Videla som fotky z 30-31 a ked sa este otoci tvrickou, je krasne vidiet ako priblizne bude vyzerat... 🙂

naky
29. aug 2012

urcite az po 20tom... ja som bola nedockava a isla som uz v 18tom... :P bolo to pekne, ale este sa nedali vidiet detaily tvare... takze sa chystam zase🙂 ale aspon nam potvrdili, ze to bude dievcatko...

nicebaculka
29. aug 2012

no u mojho gyna sa robia dva maly a velky 3D/4D.. maly sa robi medzi 12-16tt a velky sa robi medzi 24-26tt... ale napr ked som chcela ist ja tam ma dal az na 28tt lebo som baculka ale aj tak to bolo velmi cudno vidno,,,:( ale daco som predsa videla

lucka1987
29. aug 2012

u nas robia doktori od 24 do 28 ..kvalita snimkov samozrejme zavisi aj od mnozstva plodovej vody a polohy babatka

katren
29. aug 2012

zavolaj si do ambulancie kam chces ist a informuj sa tam....tam ti najlepsie povedia......

katuska169
29. aug 2012

okolo 30 tyzdna 🙂

lenka2312
30. aug 2012

ja som bola v 25.tt a foto aj video je krasne. 🙂

gubcikova
30. aug 2012

25tt

katusinka
30. aug 2012

ja som sla v 25tt a maleho bolo velmi pekne vidiet tvaricku,nozicky,rucicky vsetko tak ako ma byt 🙂

elienka
30. aug 2012

Ja som išla v 22 týždni, ja som chcela ísť trocha skôr, lebo hlavne som chcela, aby sa aj iný lekár pozrel či je bábätko OK, tak aby sa to stihlo do 24 týždňa. Jedni kamoši majú syna s DS a jedni kamoši mali bábätko s edwardsovým syndrómom. preto som sa bála,aby bábätko bolo zdravé. A aj črty tváre boli krásne vidieť - bolo to milé, ale pre mňa to nebola priorita

matulka2256
28. sep 2012

ahojte.
Prosím Vás oplatí sa mi íst na 3D alebo 4D ultrazvuk ak už som v 33tt. Budú fotky a video kvalitné?.. ak má niekto skúsenosti prosím napíšte mi.
Dakujem.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre