Užívanie vitamínov Ladee Vita a priberanie

valery80
7. nov 2014

uzivala niektora z vas ladee vita hned na zaciatku tehotenstva?ja dost priberam a mysleim,ze z toho,ma niekto skusenosti?

zuznaa
7. nov 2014

Niie hned na zaciatku ladee vita, ale ine vitaminy, kedze som bola v zahranici. Potom neskor ladee vita. Podla mna z vitaminov urcite nepriberas. Mozem sa opytat kolko sa ti zda vela?

siska53
7. nov 2014

@valery80 pri malej - 2.dieta- som uzivala od zaciatku a pribrala som len obligatnych 12kg. Pri synovi - 1.dieta - som brala kalibrum ami a tam s pribrala 17kg.
Podla mna to s tym nesuvisi.
Mne tie ladee odporucal moj gyndos,lebo z nich sa nerodia velke babatka,ze z tych ostatbych zvyknu byt. Moeno je to pravda,prve dieta bolo tazsie ako druhe,hoci merali rovnako.

valery80
autor
8. nov 2014

@zuznaa pri prvom tehotenstve,som ich zacala brat tak od druheho mesiaca a hned vtedy som zacala priberat,potom som bohuzial potratila ale uzivala som ich dalej a behom tych dvoch mesiacov som nabrala 5kg,co som z vahov nemala problemy -teraz som opat tehotna a uz som nabrala 2kg

hrjanka
8. nov 2014

podľa mňa priberanie nemá nič spoločné s braním vitamínov v tehotenstve. Ja som brala ladee vita a pribrala som 13 kg, a to som počas tehotenstva mala každý deň niekoľko "žravých chvíľ". Proste to je skôr asi genetikou, alebo hormónmi, tie malé koťuhy vedia narobiť v tele riadnu šarapatu. Radšej sa teš, že je bábätko v poriadku a držím palce, nech je OK aj naďalej 🙂

valery80
autor
8. nov 2014

@hrjanka dakujem pekne,jasne ze teraz mi nejde o postavu,alebo tak..babo je na prvom mieste,len tiez viem ze prilisne priberanie skodi,mas pravdu tak to potom bude asi s hormonov uzivam utrogestan,tak ked ho vysadim tak hadam to uz bude dobre 🙂

zuznaa
8. nov 2014

Je urcite dolezite si davat pozor na vahu, nemyslim tym samozrejme nijaku radikalnu dietu, ale zdravu a vyvazenu stravu. Daj si pozriet hladiny hormonov, tehotenstvo vie hormony rozhadzat a velmi. Ja som nemala nikdy problemy a v 12tt (dvojicky), mi museli nasadit thyroxine. beriem ho doteraz i ked dvojicky maju 20 mesicov. Hodnoty mi lietaju hore dole. To moze byt dovod priberania.
Ja som s dvojickami pribrala 23 kg a som v pohodicke spat na povodnej vahe (ale snazim sa cvitit). Kazda zena priberie inak a ak sa ti nezda, ze rasties prilis do sirky, tak sa s tym az tak netrap🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre