Užívanie Revitanerv v tehotenstve

komarekmik
11. jan 2015

Nastavajuce maminky, nenajde sa tu niektora, co pocas tehotenstva musela uzivat Revitanerv? Mam po jednom zubnom zakroku poskodeni nerv a vaham, ci pripravok zacat uzivat ci nie

tyaja5
15. jún 2021

ahojte vyskusam sa opytat tu. som este len na zaciatku tehotenstva a potrebujem vediet ci ste niektora uzivala revitanervy strong aj pocas tehotenstva.

kliatana
11. júl 2021

@tyaja5 ahoj, pokial je napisane, ze ho nemaju uzivat, tak by som ho neuzivala, popripade sa poradila s lekarom. Je to sice rastlinny vyrobok, no z etickeho dovodu sa taketo veci netestuju na tehotnych a dojciacich zenach 🙂 Radsej pockaj kym porodis a ak nebude kojt, tak si ho nasad 🙂 Viem, ze ho brali zeny, ktore nedojcili, ale mali bolesti s chrbatom kvoli castemu noseniu deti na rukach 🙂

kliatana
11. júl 2021

@tyaja5 ahoj, pokial je napisane, ze ho nemaju uzivat, tak by som ho neuzivala, popripade sa poradila s lekarom. Je to sice rastlinny vyrobok, no z etickeho dovodu sa taketo veci netestuju na tehotnych a dojciacich zenach 🙂 Radsej pockaj kym porodis a ak nebude kojt, tak si ho nasad 🙂 Viem, ze ho brali zeny, ktore nedojcili, ale mali bolesti s chrbatom kvoli castemu noseniu deti na rukach 🙂

tyaja5
12. júl 2021

@kliatana dakujem za lepsie vysvetlenie 🙂 opytam sa gynekologa co on na to a ked tak pockam kym ho budem moct zase uzivat, robil mi dobre, tak preto som nad nim uvazovala 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre