Užívanie Femibionu, ak som už tehotná

leona1234
22. jún 2021

Chcela by som začať brať femibion 1, môžem začať, keď som už tehotná, pár týždňov či sa musím poradiť s lekárom? Ďakujem.

kkovacovak
22. jún 2021

@leona1234 môžeš

leona1234
autor
22. jún 2021

@kkovacovak ďakujem

evaachesa
22. jún 2021

Veď sú to vitamíny pre tehotné 😉

mmbudiakova
22. jún 2021

Áno treba Femibion užívať, je najlepší zo všetkých tehotenských vitamínov. Ja som brala Femibion 1 aj pred otehotnením.
@leona1234

leona1234
autor
22. jún 2021

@mmbudiakova ďakujem 🤗

leona1234
autor
22. jún 2021

@evaachesa ďakujem 🤗

evaachesa
22. jún 2021

@leona1234 tiež som užívala aj pred otehotnením a potom od 13tt femibion2. Držím palce 🍀🙂

ellemell
23. jún 2021

Môžeš kľudne, ono môj názor je, že radšej neskôr ako vôbec, predsa len dieťa potrebuje tie vitamíny, keď je v brušku, takže veselo do toho choď 🙂
Tiež mám práve s týmto doplnkom skúsenosť a myslím, že je to moc fajn keď si tehotná, lebo už k tomu nič viacej nepotrebuješ brať 🙂

elisella
23. jún 2021

@leona1234 môžeš jednoznačne

leona1234
autor
23. jún 2021

@evaachesa ďakujem

leona1234
autor
23. jún 2021

@ellemell raz som už bola tehotná , potratila som v 23tt. A pri prvom mi bábätko bralo vitamíny, a mala som problémy. Brala som vtedy len čistú kyselinu listovú.

ellemell
23. jún 2021

@leona1234 To mi je ľúto ☹ Kyselina listová je dôležitá, to je fakt, lenže niekto môže mať aj problém s tým aby ju telo využilo ako je treba. Preto dobré je, že Femibion obsahuje aj aktívnu formu kyseliny listovej, metafolín, že ten telo skôr využije 🙂 A tiež nemenej dôležité je aj déčko, céčko, b-vitamíny a podobne. Takže podľa mňa urobíš dobre, že budeš teraz toho viacej brať, ale samozrejme podstatné je aj nestresovať sa 🙂 Užívať si to tehotenstvo 🙂 Držím ti palčeky aby všetko dobré bolo!

beabelisova
24. jún 2021

my sme sa tiez dlhsie museli snazit. nastastie mi mal kto poradit a pomoct v tychto pre mna tazkych casoch a kamaratky mi poradili uzivat doplnky uz vtedy. v tehotenstve som vitaminy a doplnky samozrejme uzivala poctivo taktiez.

vlasta1818
29. jún 2021

@leona1234 to je mi ľúto, že sa vám takéto prihodilo. Ešte budete mať šťastie 🙂 Ak si mala problém s vitamínmi, skús ich brať už pri snažení. Na škodu to nebude ani pre teba ani pre bábätko, naopak len to môže pomôcť. A skús sa zamerať na niečo viac ako len na kyselinu listovú. Ako ti slečna písala aj komentári vyššie.

leona1234
autor
29. jún 2021

@vlasta1818 ďakujem, pokúsim sa🤗

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre